Vrijstaande houtkachels

Sfeervol genieten van vuur

Wat is het heerlijk om samen met vrienden of familie bij de haard te zitten en te genieten van een knetterend houtvuur. Houtkachels zijn echte sfeermakers in huis en tijdens koude winterdagen geven ze een heerlijke warmte. Maar ook in de lente en tijdens frisse herfstdagen is een houtkachel van toegevoegde waarde. Het zorgt voor een unieke sfeer, maar ook voor een zeer aangename bijverwarming. Vuur dat zorgt voor een extra stukje gezelligheid.

Alle vrijstaande houtkachels

Van Manen wakkert het vuur aan

Vuur doet wat met mensen. Zodra de houtblokken in de haard zijn geplaatst en het vuur wordt ontstoken, verandert de omgeving. Er ontstaat een sfeer van genegenheid en openheid. Niet alleen het vuur in de haard brandt vol passie, ook uw eigen innerlijke vuur wordt aangewakkerd. Om úw droomkachel te vinden, bent u bij Van Manen aan het juiste adres! Van Manen haarden en kachels heeft een zeer uitgebreid assortiment haarden en kachels. Onze adviseur kan u hier alles over vertellen. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze maakt en thuis intens kunt genieten van een sfeervol vlammenspel.

Alle inbouw houtkachels

Inbouw houtkachels

Jotul F163

Eigentijdse vormgeving, een optimaal rendement en een goed passend vermogen, deze eigenschappen komen samen in de Jøtul F163. Deze sfeervolle vrijstaande houtkachel past uitstekend in een goed geïsoleerde woning of een wat kleinere ruimte. De Jøtul F163 is eenvoudig in gebruik en past met zijn moderne uiterlijk in vrijwel ieder interieur. Wilt u meer weten over deze schitterende houtkachel of alles leren over verantwoord stoken met een houtkachel? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis graag!

Bekijk deze kachel hier

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Leer verantwoord hout stoken

Wie kan het nog? Goed hout stoken? Onze voorouders leerden dat door overlevering van generatie op generatie. Maar ook tegenwoordig is het van belang dat u goed leert stoken, wanneer u kiest voor een houtkachel. De bediening is eenvoudiger, maar om een sfeervol vlammenspel te creëren, zonder rookoverlast, zijn er een aantal zaken waar u op kunt letten. Van Manen haarden en kachels organiseert daarom door het jaar verschillende stookavonden. Zo leert u om op een verantwoorde, milieubewuste manier hout te stoken die past bij de moderne toestellen van tegenwoordig.

Naar het kenniscentrum

Onze showroom is altijd actueel

De showroom van Van Manen verandert voortdurend. Bij ons vindt u de nieuwste modellen die gebruik maken van de meest moderne technieken, vaak ook nog brandend! Dat is dé reden waarom een bezoek aan Barneveld niet mag ontbreken bij uw zoektocht naar de perfecte haard. Wij delen graag in onze kennis en helpen u bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw wensen en interieur.

Alle vrijstaande houtkachelsNaar alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...

Kalfire W71/62F
Bekijk dit product
Moderne, vierkante fronthaard met ruim zicht op de vlammen.
Brandend in de showroom
Dik Geurts Instyle 700
Bekijk dit product
Stijlvolle inbouwhaard met schitterend breed vuurbeeld.
Brandend in de showroom
Jøtul F 163
Bekijk dit product
Schitterend zicht op het levendige vlammenspel door de drie grote ruiten.
Opgesteld in showroom
Contura 556 Style Glass
Bekijk dit product
De prachtige glazen deur zorgt voor een moderne, strakke uitstraling.
Vergelijkbaar product in de showroom