Bezoek onze Showroom

De 4 beloftes van Van Manen

Van Manen haarden en kachels gaat voor u door het vuur! Wij doen u 4 beloftes waar u altijd op terug kunt vallen. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij u het beste antwoord kunnen geven op uw warmtevraag. Wij leveren alleen de beste kwaliteit haarden en kachels die geïnstalleerd worden door onze vakkundige monteurs die op de hoogste zijn van de laatste regelgeving. Maar natuurlijk is er eerst het bezoek aan onze showroom waar onze adviseur u persoonlijk advies op maat geeft. 

De vier beloftes in het kort: 

  • Een schone toekomst
  • De grootste keuze
  • Het juiste advies
  • De mooiste oplossing

Een schone toekomst

Wilt u graag genieten van de unieke sfeer en warmte van een haard, maar wel op een verantwoorde manier? Dat kan! Wij leveren alleen de beste haarden die voldoen aan de Eco Design richtlijn die in 2022 in Europa van kracht wordt. Daarnaast bieden wij een gratis stooktraining bij aankoop van een houthaard. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten schoon stoken en geven graag tips en trucs om optimaal te kunnen genieten van een perfect vuur zonder overlast.

Ook zijn wij bedrijfsvriend van de stichting Geldersch Landschap & Kasteelen. Hiermee dragen wij actief ons steentje bij aan het behoud van natuur en erfgoed in Gelderland. 

 

Afbeelding

De grootste keuze 

Bij Van Manen vindt u een zeer uitgebreid assortiment haarden en kachels. Laat u in onze showroom inspireren door meer dan tweehonderd verschillende opstellingen. Bij ons heeft u keuze uit moderne houthaarden, eigentijdse gashaarden (op aardgas of propaangas), elektrische haarden, pelletkachelsen bio ethanol haarden. Zo is er altijd een haard of kachel te vinden die perfect aansluit bij uw wensen en interieurstijl. 

Het juiste advies

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat ons grote assortiment keuzestress kan opleveren. Helemaal niet nodig! Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies op maat. Maak uw wensen kenbaar en samen gaat u op zoek naar uw droomhaard. Onze adviseur kan u precies vertellen wat er bij u allemaal mogelijk is. Door middel van een 3D ontwerp, krijgt u al een goed beeld van hoe de haard bij u thuis eruit komt te zien. 

De mooiste oplossing

 

Een haard of kachel geeft niet alleen heerlijke warmte af, maar is ook nog eens een sfeervolle oplossing voor uw warmtevraag. Wilt u een haard of kachel die geen warmte afgeeft? Ook daarvoor bent u bij Van Manen Haarden & Kachels aan het juiste adres. Wij hebben diverse toestellen zonder warmte-element, maar ook hebben wij haarden kachels waarbij u de warmte eenvoudig kan uitschakelen. Zo kiest u zelf welke warmte geschikt is voor het moment. 

De mooiste oplossingen voor uw warmtevraag, maar ook wanneer u alleen op zoek bent naar de unieke sfeer van vuur, vindt u bij Van Manen!

Afbeelding

Ervaar onze 4 beloftes in de sfeervolle showroom in Barneveld 

 

Wilt u onze 4 beloftes in de praktijk ervaren? Bezoek onze showroom en laat u inspireren door de grootste keuze haarden en kachels waarmee u gaat voor een schone toekomst. Het juiste advies van onze adviseurs zorgt voor de mooiste oplossing voor uw warmtevraag of zoektocht naar een sfeervol vuur. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Barneveld!