Afbeelding

Altech

Oerdegelijke kwaliteitskachels van Nederlandse makelij. Met een speksteenkachel van Altech kunt u langdurig genieten van een aangename warmte.

<

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Altech

Altech is al meer dan 35 jaar expert op het gebied van vrijstaande speksteenkachels. De kachels worden volledig uit speksteen opgebouwd in een gietijzeren frame. Speksteen is een materiaal dat door haar unieke eigenschappen uitermate geschikt is om in te stoken. Speksteen heeft namelijk de eigenschap de warmte van het vuur op te slaan en die vervolgens geleidelijk af te geven. Zo kunt u met 2 tot 4 uur flink stoken, zeker 24 uur genieten van een aangename warmte! Met een speksteenkachel van Altech, maakt u een zeer milieubewuste keuze.

Nóg hoger rendement

Altech heeft een uniek rookgeleidingssysteem ontwikkeld, zodat de kachel optimaal gebruik maakt van de warmte die tijdens het stoken ontstaat. De rookgassen worden opgevangen en door rookgaskanalen geleid die bij het basismodel meer dan 2 meter lang zijn! Hierdoor krijgen de rookgassen meer tijd om hun warmte af te geven aan de speksteen en kunt u nog langer genieten van warmte. 

Een greep uit het assortiment van Altech

Altech Noblès Depot
Bekijk dit product
Opvallend stoere kachel van bescheiden formaat met praktische opbergruimte.
Opgesteld in showroom
Altech Eclips
Bekijk dit product
Geniet van warmte en houd tegelijkertijd rekening met het milieu. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Altech Ecosy Depot
Bekijk dit product
Stookhout altijd bij de hand met het handige houtvak. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM