Afbeelding

Barbas

Keep your fire for life! Dat is waar Barbas naar streeft. Deze Nederlandse fabrikant maakt kwaliteitskachels waar u een leven lang van kunt genieten.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Barbas

Barbas heeft een ijzersterke naam op het gebied van houthaarden. Barbas levert kwaliteit. Van Manen biedt alleen de beste houtkachels aan en daarom mag de collectie van Barbas niet ontbreken. Met een kachel of haard van Barbas gaat u voor jarenlang stookplezier en kunt u genieten van het sfeervolle vlammenspel en een aangename warmte. Alle haarden worden klantgericht geproduceerd in Nederland. De klant staat voorop, daardoor is bij Barbas veel mogelijk. Zo wordt niet een anoniem stuk staal geproduceerd, maar een persoonlijk meubelstuk om uw interieur te verrijken. 

Geringe afmetingen

Barbas houtkachels zijn kenmerkend door hun geringe afmetingen. Dankzij de beperkte inbouwdiepte is een haard van Bas in vrijwel iedere situatie te plaatsen. Zeker in een bestaande situatie, bijvoorbeeld ter vervanging van een open haard, is er altijd een haard van Barbas te vinden die perfect te plaatsen is. Zo kunt u genieten van een sfeervol vuur met een Hollands kwaliteitsproduct van Barbas. 

Een greep uit het assortiment van Barbas

Barbas Unilux-6 80
Bekijk dit product
Eenvoudig in te bouwen inzethaard met optimaal zicht op een prachtig vuurbeeld.
Opgesteld in showroom
Barbas Unilux-6 67
Bekijk dit product
Geniet van een knapperend houtvuur met de Unilux-6 67.  
Opgesteld in showroom
Barbas Unilux-6 55
Bekijk dit product
Ga voor een sfeervol vuur en een hoog rendement met deze compacte houthaard.
Brandend in de showroom
Barbas Unilux-6 75
Bekijk dit product
Optimaal zicht op een spectaculair vuurbeeld met de Unilux-6 75.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM