Afbeelding

Bellfires

Bellfires staat voor sfeer gemak en comfort. Dat betekent genieten van een sfeervol vuur dat met één druk op de knop wordt geregeld.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Bellfires

Een haard van Bellfires betekent gemak, sfeer en comfort. De haarden van deze fabrikant worden in Nederland ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd sinds 1928. Bellfires heeft dan ook ruime kennis en ervaring in de wereld van kachels en haarden! De focus van de gashaarden ligt op veiligheid en design. De vele afwerkmogelijkheden resulteren in het kenmerkend Bellfires design dat stijlvol en tot in detail wordt afgestemd op uw woonstijl. Bij Bellfires gaat het namelijk om de wens van de klant zoveel mogelijk tot uiting te laten komen in een haard. Een haard die zeker uw droomhaard kan worden. 

Premium fire

Nooit eerder leek een gashaard zoveel op een echt houtvuur! Bellfires introduceert de Premium Fire. Drie branders zijn in de houtstammen verwerkt, zo komt het vuur ook echt uit de stammen. De Premium Fire combineert de voordelen van een dubbele brander met de sfeer van een levensecht houtvuur. Zo geniet u van een sfeervol vuur.

 De voordelen van Premium Fire:

  • Driedimensionaal vuurbeeld
  • Branders in houtstammen verwerkt
  • Sfeerverlichting zorgt voor gloei-effect
  • Lichtsterkte is regelbaar
  • Vuurbeleving krijgt een extra dimensie

Een greep uit het assortiment van Bellfires

Bellfires View Bell Topsham 3
Bekijk dit product
Sfeervolle blikvanger met prachtig 3-zijdig vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom
Bellfires Corner Bell Topsham 3
Bekijk dit product
Een zeer realistisch vuurbeeld, door gebruik van de modernste brandertechnieken. 
Brandend in de showroom
Bellfires Unica-2 70
Bekijk dit product
Deze sfeervolle inzethaard is ideaal om een open haard te vervangen.
Vergelijkbaar product in de showroom
Bellfires Classic Bell Medium 3
Bekijk dit product
Gesloten gashaard met de charme van een open haard. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM