Afbeelding

Bellfires

Bellfires staat voor sfeer gemak en comfort. Dat betekent genieten van een sfeervol vuur dat met één druk op de knop wordt geregeld.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Bellfires

Een haard van Bellfires betekent gemak, sfeer en comfort. De haarden van deze fabrikant worden in Nederland ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd sinds 1928. Bellfires heeft dan ook ruime kennis en ervaring in de wereld van kachels en haarden! De focus van de gashaarden ligt op veiligheid en design. De vele afwerkmogelijkheden resulteren in het kenmerkend Bellfires design dat stijlvol en tot in detail wordt afgestemd op uw woonstijl. Bij Bellfires gaat het namelijk om de wens van de klant zoveel mogelijk tot uiting te laten komen in een haard. Een haard die zeker uw droomhaard kan worden. 

Premium fire

Nooit eerder leek een gashaard zoveel op een echt houtvuur! Bellfires introduceert de Premium Fire. Drie branders zijn in de houtstammen verwerkt, zo komt het vuur ook echt uit de stammen. De Premium Fire combineert de voordelen van een dubbele brander met de sfeer van een levensecht houtvuur. Zo geniet u van een sfeervol vuur.

 De voordelen van Premium Fire:

  • Driedimensionaal vuurbeeld
  • Branders in houtstammen verwerkt
  • Sfeerverlichting zorgt voor gloei-effect
  • Lichtsterkte is regelbaar
  • Vuurbeleving krijgt een extra dimensie

Een greep uit het assortiment van Bellfires

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM