Gashaarden van Bellfires bij Van Manen haarden en kachels

  1. 250 haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend adviesBellfires is dé marktleider in gashaarden. Gemak, sfeer en comfort zijn de kernwoorden waar het merk voor staat. De haarden worden door Bellfires zelf ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland sinds 1928. Kenmerkend voor Bellfires is het stijvolle en tot in detail afgewerkte design.

Bellfires gashaarden bij Van Manen haarden en kachels

Bij Van Manen haarden en kachels staat een groot deel van de collectie van Bellfires brandend opgesteld. Wij hebben die keuze niet voor niets gemaakt! Het merk Bellfires past met haar hoogwaardige producten naadloos in het kwalitatieve Van Manen assortiment.

Gashaarden van Bellfires, tot in detail afgewerkt

Hoogwaardige materialen en een ongeëvenaarde kwaliteit maken dat de haarden van Bellfires tot de absolute top van de markt behoren. Iedere haard wordt met de hand afgewerkt, het keramisch glaswerk wordt uit één stuk gemaakt en de kaders worden handmatig gepolijst. Dit alles zorgt ervoor dat de gashaarden van Bellfires tot de fraaiste en mooist afgewerkte gashaarden op de markt behoren. Dat is ook de reden dat we de haarden van Bellfires graag aan u laten zien in onze sfeervolle 1500 m2 showroom in Barneveld.

Hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding

De gashaarden van Bellfires staan bekend om hun uitstekend regelbare verbranding, de kwaliteit en het hoge rendement. Daardoor voldoen ze in alle opzichten aan de huidig gestelde millieu eisen. De gesloten verbrandingssystemen van Bellfires staan garant voor een optimale verbranding en de minimale afvalstoffen worden keurig afgevoerd. De keramische verbrandingssystemen vervormen niet tijdens het verhitten en zijn uiterst duurzaam.

De geschiedenis van Bellfires
Bellfires ontwerpt en produceert al hun haarden in Nederland. De fabriek bestaat als sinds 1928 en is gevestigd in Bladel in Noord-Brabant. Alle modellen worden volledig klantspecifiek geproduceerd en doordat de productie in Nederland zelf plaats vindt, kan de fabriek snel op de vraag inspelen. 

Bezoek de Bellfires hoek in onze showroom!

Kom langs in onze 1500m2 showroom en laat u inspireren. Voor de Bellfires gashaarden maakten wij een afzonderlijke belevingsruimte. Onze adviseurs staan klaar om u passend advies te geven en helpen u graag verder.