Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Elektrische haarden/Elektrische kachels Haarlem: Kom naar van Manen haarden en kachels

Op zoek naar een gaskachels of gashaard en woont u in de regio Haarlem? Stap dan in de auto en kom naar Barneveld. Onze showroom van 1.500m² staat vol met prachtige, brandende haarden en kachels. Ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de elektrische haard die bij u past. Om u optimaal van dienst te zijn, maakt u voor vertrek uit Haarlem een afspraak: zo bent u verzekerd van de aandacht die u verdient.

Waarom een elektrische haard?
Wilt u genieten van de warmte in huis zonder een schoorsteen of rookkanaal te monteren? Dan is de elektrische haard of kachel iets voor u. De elektrische haard brandt levensecht en de plaatsing is erg makkelijk, het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Door middel van lampen en spiegels wordt een realistisch vuurbeeld gegeven. Soms wordt er zelfs waterdamp gebruikt, waardoor de vuurbeleving optimaal is.

Laat u adviseren
Wilt u meer informatie over gashaarden en gaskachels? Vanuit Haarlem bent u  binnen afzienbare tijd in onze inspirerende showroom in Barneveld, waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs  of bekijk het aanbod elektrische haarden online! 

Openingstijden | Showroom