Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Gashaarden/gaskachels Hoevelaken: Kom naar Van Manen haarden en kachels

Op zoek naar een gaskachels of gashaard in de regio Hoevelaken? Stap dan in de auto en kom naar Barneveld. Onze showroom van 1.500m² staat vol met prachtige, brandend opgestelde haarden en kachels. Ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de gaskachel die bij u past. Om u helemaal van dienst te zijn, maakt u voor vertrek uit Hoevelakeneen afspraak: zo bent u verzekerd van de aandacht die u verdient.

Waarom een gashaard?
Met een gashaard brengt u met één druk op de knop gezelligheid in huis. Gashaarden en gaskachels geven een aangename warmte af en met de thermostaatknop regelt u de gewenste temperatuur. U hebt daardoor directe controle over de werking van de kachel.

Veel van de gashaarden en gaskachels zijn daarbij bestuurbaar met de iPhone of iPad. Met een gashaard combineert u sfeer met gemak. Bij ons vindt u een breed scala aan gaskachels: van klassiek tot modern, breed of smal, ingebouwd of vrijstaand. Veel verschillende modellen staan brandend opgesteld in onze showroom.

Laat u adviseren
Wilt u meer informatie over gashaarden en gaskachels? Vanuit Hoevelakenbent u  binnen afzienbare tijd in onze inspirerende showroom in Barneveld, waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs  of bekijk het aanbod gaskachels online! 

Openingstijden | Showroom