Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Gashaarden/gaskachels Nieuw-Vennep: Kom naar Van Manen haarden en kachels

Op zoek naar een gaskachels of gashaard in de regio Nieuw-Vennep? Stap dan in de auto en kom naar Barneveld. Onze showroom van 1.500m² staat vol met prachtige, brandend opgestelde haarden en kachels. Ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de gaskachel die bij u past. Om u helemaal van dienst te zijn, maakt u voor vertrek uit Nieuw-Vennepeen afspraak: zo bent u verzekerd van de aandacht die u verdient.

Waarom een gashaard?
Met een gashaard brengt u met één druk op de knop gezelligheid in huis. Gashaarden en gaskachels geven een aangename warmte af en met de thermostaatknop regelt u de gewenste temperatuur. U hebt daardoor directe controle over de werking van de kachel.

Veel van de gashaarden en gaskachels zijn daarbij bestuurbaar met de iPhone of iPad. Met een gashaard combineert u sfeer met gemak. Bij ons vindt u een breed scala aan gaskachels: van klassiek tot modern, breed of smal, ingebouwd of vrijstaand. Veel verschillende modellen staan brandend opgesteld in onze showroom.

Laat u adviseren
Wilt u meer informatie over gashaarden en gaskachels? Vanuit Nieuw-Vennepbent u  binnen afzienbare tijd in onze inspirerende showroom in Barneveld, waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs  of bekijk het aanbod gaskachels online! 

Openingstijden | Showroom