Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Haarden Arnhem: Kom naar van Manen haarden en kachels

Op zoek naar een haard en woont u in de regio Arnhem? Stap dan in de auto en kom naar Barneveld. Onze showroom van 1.500m² staat vol met prachtige, brandende haarden en kachels. Ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de haard die bij u past. Om u optimaal van dienst te zijn, maakt u voor vertrek uit Arnhem een afspraak: zo bent u verzekerd van de aandacht die u verdient.

Waarom een haard?
Met het gezin op de bank genietend van een knetterend vuur: heerlijk genieten. Haarden zijn echte sfeermakers voor in uw huis en tijdens de koude winterdagen geven de haarden een heerlijke warmte. Maar ook tijdens de lente- of herfstdagen zorgen haarden voor een aangename bijverwarming.

In alle stijlen

Haarden vindt u bij Van Manen Kachels in allerlei stijlen, materialen, maten en kleuren. Doordat kachels steeds populairder worden, komen er steeds mooiere producten op de markt. Het beste aanbod vindt u dan ook bij Van Manen haarden en kachels. Zo kunt u bij ons een kachel nemen met een prachtig zicht op het vuur, of een centrale haard die als blikvanger dient. Daarnaast hebben wij kachels van alle topmerken in diverse stijlen. Van strak tot klassiek, van design tot romantisch.

Laat u adviseren
Wilt u meer informatie over haarden en kachels? Vanuit Arnhem bent u  binnen afzienbare tijd in onze inspirerende showroom in Barneveld, waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs  of bekijk het aanbod haarden online! 

Openingstijden | Showroom