Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Inbouw gashaarden Blaricum: Kom naar van Manen haarden en kachels

Op zoek naar een inbouw gashaard en woont u in de regio Blaricum? Stap dan in de auto en kom naar Barneveld. Onze showroom van 1.500m² staat vol met prachtige, brandende haarden en kachels. Ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de gashaard die bij u past. Om u optimaal van dienst te zijn, maakt u voor vertrek uit Blaricum een afspraak: zo bent u verzekerd van de aandacht die u verdient.

Waarom een inbouw gashaard?

Gashaarden zijn niet meer te onderscheiden van het houtvuur en het gebruiksgemak van gashaarden is groot. De gashaard is eenvoudig en snel aan te zetten, in veel gevallen via de iPhone of iPad. Een inbouw gashaard is verwerkt in de muur of in een schouw. De inbouw gashaard vindt u bij Van Manen haarden en kachels in allerlei stijlen, maten en kleuren.

Bijvoorbeeld een inbouw gashaard zonder frame, die een modern effect geven. Maar de inbouw gashaard kan ook in een hoek of dus in de muur geplaatst worden. Kies daarbij zelf de omlijsting om uw inbouw gashaard, zodat deze perfect in uw interieur past.

Laat u adviseren

Wilt u meer informatie over inbouw gashaarden?  Vanuit Blaricum bent u binnen afzienbare tijd in onze inspirerende showroom in Barneveld, waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs of bekijk het inbouw gashaarden online

Openingstijden | Showroom