Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Inbouw houtkachels Breda: Kom naar Van Manen haarden en kachels

 Op zoek naar een inbouw houtkachel en woont u in de regio Breda? Stap dan in de auto en kom naar Barneveld. Onze showroom van 1.500m² staat vol met prachtige, brandende haarden en kachels. Ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de houtkachel die bij u past. Om u optimaal van dienst te zijn, maakt u voor vertrek uit Breda een afspraak: zo bent u verzekerd van de aandacht die u verdient.

Waarom een inbouw houtkachel?

Om het échte haardgevoel te krijgen, kiest u voor een inbouw houtkachel. De heerlijke geur van verbrand hout met het knisperende geluid op de achtergrond. De inbouw houtkachel is uitstekend geschikt als hoofdverwarming, met een rendement tot maar liefst 85%. De inbouw houkachel verspreidt in ruime mate warme convectielucht, welke ontstaat door het aantrekken van koude lucht die door het toestel wordt verwarmd. Daarna wordt deze terug in de woonruimte gebracht.

Laat u adviseren

Wilt u meer informatie over inbouw houtkachels? Vanuit Breda bent u binnen afzienbare tijd in onze inspirerende showroom in Barneveld, waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs of bekijk het aanbod inbouw houtkachels online

Openingstijden | Showroom