Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Inzet houtkachels Apeldoorn: Kom naar Van Manen haarden en kachels

Op zoek naar een inzet houtkachel en woont u in de regio Apeldoorn? Stap dan in de auto en kom naar Barneveld. Onze showroom van 1.500m² staat vol met prachtige, brandende haarden en kachels. Ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de houtkachel die bij u past. Om u optimaal van dienst te zijn, maakt u voor vertrek uit Apeldoorn een afspraak: zo bent u verzekerd van de aandacht die u verdient.

Waarom een inzet houtkachel?

Optimaal genieten van warmte in huis? Kies dan voor een inzet houtkachel. Een inzet houtkachel is geschikt is voor renovatie of verbetering van uw bestaande open haard. Met een inzet houtkachel verhoogt u de brandveiligheid van uw huidige openhaard. Zo kan er geen vuur of giftige gassen uit de haard komen. Maar de meeste modellen kunnen ook in nieuwe situaties ingebouwd worden.

Laat u adviseren

Wilt u meer informatie over inzet houtkachels? Vanuit Apeldoorn bent u binnen afzienbare tijd in onze inspirerende showroom in Barneveld, waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs of bekijk het aanbod inzet houtkachels online

Openingstijden | Showroom