Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Maatwerk haarden Groningen: Kom naar Van Manen haarden en kachels

Op zoek naar een (open) haard en woont u in de regio Groningen? Stap dan in de auto en kom naar Groningen. Onze showroom van 1.500m² staat vol met prachtige, brandende haarden. Ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de houtkachel die bij u past. Om u optimaal van dienst te zijn, maakt u voor vertrek uit Groningen een afspraak: zo bent u verzekerd van de aandacht die u verdient.

Waarom maatwerk?
Kom voor advies naar de showroom van Van Manen voor uw maatwerk. Zij gaan met uw wensen en ideeën aan de slag en tekenen een persoonlijk ontwerp. Elke opdracht is anders en dat zit hem vooral in de werkwijze en/of gekozen materialen en een bijzondere ruimte vraagt om een bijzondere aanpak. Doel is altijd het creëren van de haard of kachel die aansluit bij uw wensen en omstandigheden en maximaal past in de beleving die u voor ogen heeft.

Ook bedrijfsmatige oplossingen zien wij vaak als maatwerk. Uw bedrijf geeft duidelijk uw huisstijl weer en onze haarden en kachels vullen dit aan. Zo krijgt u nog meer sfeer en beleving, wat in de huidige maatschappij steeds belangrijker is. 

Laat u adviseren
Wilt u meer informatie over maatwerk haarden? Vanuit Groningen bent u binnen afzienbare tijd in onze inspirerende showroom in Groningen, waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs of bekijk ons maatwerk aanbod online

Openingstijden | Showroom