Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Speksteenkachels Culemborg: Kom naar Van Manen haarden en kachels

Op zoek naar een speksteenkachel en woont u in de regio Almere? Stap dan in de auto en kom naar Barneveld. Onze showroom van 1.500m² staat vol met prachtige, brandende haarden en kachels. Ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de speksteenkachel die bij u past. Om u optimaal van dienst te zijn, maakt u voor vertrek uit Culemborgeen afspraak: zo bent u verzekerd van de aandacht die u verdient.

Waarom een speksteenkachel?

Een speksteenkachel geeft u de hele dag een aangename warmte. Een speksteenkachel is gemaakt van een natuursteen die warmte absorbeert en langzaam weer af staat. Hierdoor hoeft u maar een paar uur per dag te stoken, om heel de dag warmte in uw huis te hebben. Met een speksteenkachel bespaart u veel energiekosten en belast u het milieu veel minder.

Het rendement van een massieve speksteenkachel is gemiddeld 90%. Wanneer u een speksteenkachel aanschaft doet u een zeer duurzame aankoop waar u lang plezier van zult hebben. U behoudt het gezellige gevoel van de houthaard, maar bent tegelijkertijd bewust bezig met het milieu.

Laat u adviseren

Wilt u meer informatie over speksteenkachels? Vanuit Culemborgbent u binnen afzienbare tijd in onze inspirerende showroom in Barneveld, waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs of bekijk het aanbod speksteenkachels online

Openingstijden | Showroom