Bio- en ecokachels bij Van Manen haarden en kachels

  1. 250 haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend advies

Bewust kiezen voor het milieu in combinatie met een haard of kachel. Het is mogelijk! Van Manen haarden en kachels moedigt het gebruik van milieubewuste producten aan en heeft daarom een serie Eco-haarden en –kachels in het assortiment opgenomen.

Milieuvriendelijk in verschillende vormen

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een CV-haard, waarbij het vuur gelijk uw CV-ketel extra verwarmt. Een andere mogelijkheid is de pelletkachel. Een pelletkachel biedt verschillende voordelen: o.a. het besparen op kosten, de gezelligheid van een authentiek haardvuur en het CO2-neutraal stoken.

Verder zijn de speksteenkachels van NunnaUuni, Altech en Nordpeis onderdeel van het assortiment. Dankzij het accumulerende systeem hebt u de gehele dag aangename stralingswarmte, zelfs al na 2 tot 4 uur stoken. Het speksteen slaat de warmte op en verspreidt deze geleidelijk door uw woonruimte.

Als laatste zijn er ook verschillende gasbesparende modules op de markt voor gashaarden van topmerken als Kal-fire en DRU. Door middel van het juiste gebruikt kunt u hiermee 40% besparen op uw gasverbruik!

Laat u adviseren in onze showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om zo bewust mogelijk om te gaan met het milieu tijdens de keuze voor een haard? Kom voor advies naar de showroom in Barneveld! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Van Manen haarden en kachels.