Is kiezen voor een gashaard nog verstandig gezien het stoppen van de winning van aardgas uit Groningen en het gasloos wonen? Van Manen vindt van wel. Waarom? Dat leggen we u graag uit. 

Eenvoudig en snel genieten met een gashaard

Met 1 druk op de knop het vuur eenvoudig tot leven roepen. Dat kan met een gashaard! Door gebruik van innovatieve technieken wordt het vlammenspel van een houtvuur bijna geëvenaard. Groot voordeel is dat u geen stookhout nodig heeft en zelf geen vuurtje hoeft te stoken. Het is pure luxe dat u eenvoudig en snel kunt genieten van de warmte en sfeer vuur. Vuur voor nu én de toekomst! 

Gasloze woning met gashaard? 

Wordt uw woning gasloos? Laat uw kachel door Van Manen ombouwen tot een kachel op (bio)propaangas. Zo blijft de keuze voor een gaskachel een goede, verantwoorde keuze! Met alle onzekerheden die bestaan omtrent de toekomst van aardgas, is het zeker niet een onverstandige keuze om nu nog te kiezen voor een gashaard. Wordt uw woning gasloos? Geen probleem! De moderne gashaarden en gaskachels in ons assortiment, kunnen omgebouwd worden naar (bio)propaan. Vaak is het een kwestie van enkele inspuiters of beluchtingsplaatjes wijzigen en soms het wisselen van de brander. Onze opgeleide monteurs kunnen dat!


Gashaarden op propaan in onze showroom

Ook in onze showroom vindt u gashaarden op propaan. Dat zijn de Dru Metro 100XT en de Dru Maestro 75 XTU. Wanneer u door de schuifdeuren onze showroom binnenkomt, vindt u rechts meteen deze twee gashaarden. De Dru Maestro 75 XTU is uitermate geschikt als roomdivider. Deze schitterende haard kunt u eenvoudig in uw woning plaatsen om als sfeervolle scheiding te laten fungeren. Door het glas aan drie zijden is het vuur vanuit meerdere posities zichtbaar. Dat betekent optimaal genieten van het sfeervolle vlammenspel! Wilt u meer weten over onze propaan gashaarden of het ombouwen van een gashaard naar een haard op flessengas? U bent van harte welkom in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld. 

 


Meer weten over gashaard op propaan

Wilt u meer weten over gashaarden op propaan? Onze verkoopadviseur kan u alles hierover vertellen. Ook kunt u onderstaande blogberichten op onze website vast lezen.