Is kiezen voor een gashaard nog verstandig gezien het stoppen van de winning van aardgas uit Groningen en het gasloos wonen? Van Manen vindt van wel. Waarom? Dat leggen we u graag uit. 

Eenvoudig en snel genieten met een gashaard

Met 1 druk op de knop het vuur eenvoudig tot leven roepen. Dat kan met een gashaard! Door gebruik van innovatieve technieken wordt het vlammenspel van een houtvuur bijna geëvenaard. Groot voordeel is dat u geen stookhout nodig heeft en zelf geen vuurtje hoeft te stoken. Het is pure luxe dat u eenvoudig en snel kunt genieten van de warmte en sfeer vuur. Vuur voor nu én de toekomst! 

Gasloze woning met gashaard? 

Wordt uw woning gasloos? Laat uw kachel door Van Manen ombouwen tot een kachel op (bio)propaangas. Zo blijft de keuze voor een gaskachel een goede, verantwoorde keuzeMet alle onzekerheden die bestaan omtrent de toekomst van aardgas, is het zeker niet een onverstandige keuze om nu nog te kiezen voor een gashaard. Wordt uw woning gasloos? Geen probleem! De moderne gashaarden en gaskachels in ons assortiment, kunnen omgebouwd worden naar (bio)propaan. Vaak is het een kwestie van enkele inspuiters of beluchtingsplaatjes wijzigen en soms het wisselen van de brander. Onze opgeleide monteurs kunnen dat!


Gashaarden op propaan in onze showroom

Ook in onze showroom vindt u gashaarden op propaan. Dat zijn de Dru Maestro 75 Tunnel en de Dru Maestro 75 XTU. Wanneer u door de schuifdeuren onze showroom binnenkomt, vindt u rechts meteen deze twee gashaarden. De Dru Maestro 75 Tunnel is uitermate geschikt als roomdivider. Deze schitterende brede tunnelhaard kunt u eenvoudig in uw woning laten plaatsen om als sfeervolle scheiding te laten fungeren. Door het glas aan twee zijden is het vuur vanuit meerdere posities zichtbaar. Dat betekent optimaal genieten van het sfeervolle vlammenspel! De zwarte zijden maken dat het vuur volledig tot zijn recht komt. Wilt u meer weten over onze propaan gashaarden of het ombouwen van een gashaard naar een haard op flessengas? U bent van harte welkom in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld.