Een verwarmingselement voor uw elektrische haard? Of liever de Symbio gloeibedverlichting voor uw gashaard? Het kan nu heel voordelig! Tot 31 januari krijgt u namelijk een gratis verwarmingselement bij de Faber e-MatriX of een gratis Symbio module bij uw Faber MatriX gashaard. 

Actie Faber gashaard én elektrische haard

Faber maakt het wel extra aantrekkelijk om dit najaar over te gaan op de aanschaf van een elektrische haard van e-MatriX of een Faber MatriX gashaard. Bij aankoop van een Faber elektrische haard of gashaard, krijgt u namelijk het verwarmingselement of de Symbio gloeibedverlichting zomaar cadeau! 

Heat-element cadeau bij elektrische e-MatriX 

De Faber e-MatriX is een aantrekkelijk alternatief waar een inbouw gashaard niet (meer) gewenst of technisch mogelijk is. Bent u op zoek naar een sfeerhaard die eenvoudig te plaatsen is? Dan is een elektrische haard de uitkomst! 

Verbluffend vuur van Faber... uit water! 

De Faber e-MatriX herkent u aan het verbluffende vuur... uit water! Tijdelijk krijgt u het heat-element gratis bij aankoop van de e-Matrix haarden die onder deze actie vallen. Het heatelement blaast via het haardglas een behaaglijke luchtstroom de kamer in. Alsof de warmte uit de vlammen komt! 

Actievoorwaarden:

  • Actie loopt tot en met 31 januari 2020
  • Gratis verwarmingselement bij aankoop van 1 van de volgende haarden:
    e-MatriX 800/500 I, II, III, RD, ST, RD 
    e-MatriX 800/650 I, II, III
  • Het verwarmingselement is circa €300,- waard
  • Het verwarmingselement kan niet worden ingewisseld voor contacten en/of andere middelen of goederen
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen van Glen Dimplex c.q. Faber

Symbio lichtmodule cadeau bij een gashaard

Liever een gashaard van Faber? Dan krijgt u tijdelijk de Symbio gloeibedverlichting cadeau. De Symbio lichtmodule zorgt voor een realistisch beeld van een gloeiend kolenbed. Symbio stuurt warmtevrij licht naar het bovenliggende houtskoolbed, dat hierdoor rood gloeit. Als de vlammen laag zijn of helemaal uitgeschakeld, brengt het licht vna de Symbio module extra sfeer. Dankzij de LED-techniek is d emoduele energiezuinig en geheel warmtevrij. Symbio is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening of de Faber ITC-app. 

Actievoorwaarden:

Haarden en kachels van Faber in de showroom

In onze uitgebreide showroom in Barneveld, vindt u een groot aantal haarden en kachels van Faber opgesteld. U vindt ook diverse elektrische haarden van e-MatriX serie en de MatriX gashaarden. Wilt u meer weten over deze aantrekkelijke actie of de haarden van Faber? U bent van harte welkom in de showroom waar onze adviseur voor u klaar staat.