De energietransitie is in volle gang. Het is duidelijk dat er iets moet veranderen om onze aarde leefbaar te houden. De overheid maakt plannen, maar wat kunt u als consument doen om uw steentje bij te dragen?  Om u een idee te geven, hebben wij de VUUR-krant gemaakt. 

Slimme oplossingen voor warmte in uw woning

In deze krant worden verschillende onderwerpen aangesneden die ingaan op de actualiteit. In de komende periode zullen we enkele van deze artikelen verder uitlichten, zodat u helemaal op de hoogte bent van de actuele stand van zaken. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Het Klimaatakkoord van Parijs
  • Slimme oplossingen voor warmte in uw woning
  • De toekomst van de gashaard 
  • Goed advies met aandacht voor milieu en veiligheid

 

Op zoek naar nieuwe manier van verwarmen

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, vindt u hier het openingsartikel van de VUUR-krant. Dat er iets veranderen gaat, weten we allemaal. Hoe het precies veranderen gaat? Dat is voor veel consumenten nog onduidelijk. Maar ook op lokaal niveau weten niet alle gemeentes hoe ze bijvoorbeeld het gasloos wonen aan moeten pakken. In verschillende nieuwsbladen is de energietransitie een 'hot item' en ook hoort u veel over de energietransitie op televisie en radio. Maar nu in onze VUUR-krant vindt u de belangrijkste onderwerpen overzichtelijk bij elkaar. 

Lees meer over de energietransitie 

Wilt u nu al meer lezen over de energietransitie? Op onze website is al een groot aantal artikelen te vinden die ingaan op de actualiteit, zoals:

Bezoek de showroom en ontvang de VUUR-krant

Nu kunt u natuurlijk onze website en facebook in de gaten houden om te zien wanneer er een nieuw artikel uit de VUUR-krant belicht wordt. Maar kunt u niet wachten? Bezoek dan onze uitgebreide showroom en ontvang de papieren versie van de VUUR-krant.

De nieuwste haarden en kachels bij Van Manen

In onze showroom vindt u niet alleen de nieuwste gashaarden, houtkachels en pelletkachels, maar ook onze verkoopadviseurs die u graag van advies voorzien. Wilt u uw woning Verantwoord Verwarmen? Voor iedere woning vinden wij een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en woning. Zien we u binnenkort?