Geniet van een rustig vuur met een Dielle pelletkachel met de unieke, gepatenteerde bodemvoeder. Met een Dielle pelletkachel kunt u uw woning verantwoord verwarmen. Wat zijn de voordelen van Dielle? Dat vertellen we u graag.

Pelletkachel met gepatenteerde bodemvoeder

Dielle staat bekend om zijn gepatenteerde bodemvoeder. Het unieke van dit systeem is dat de bodemvoeder de pellets eerst opwarmten in de brander. daarna komen zij hoger in de branderpot en starten met de houtvergassing. De pellets zijn voorverwarmd en klaar om het houtvergassen te starten. Doordat de pellets al de juiste temperatuur hebben, stoten zij minder fijnstof uit. Daarnaast blijven de verbrandde pellets en asresten op de rand liggen, zodat alle eventuele brandstoffen die nog in de asresten aanwezig zijn, ook worden opgebrand. Dat betekent dat de pellets optimaal verbrand worden. Zo doet u langer met uw pellets, stookt u op een schonere en duurzame manier én heeft de pelletkachel veel minder onderhoud nodig. 

De voordelen van de Dielle bodemvoeder

  • Geen verstopte brander meer
  • Rustig vuur
  • Start en stopt binnen enkele minuten
  • Hoog rendement
  • Minder fijnstof
  • Minder as
  • Meer warmte en vuur
  • Stiller

Stillere pelletkachel van Dielle met mooi vuur

Dielle werkt met een eigen geproduceerde wisselaar, die een stuk stiller is. Ook kunt u bij sommige modellen de ventilator uitschakelen, waardoor de pelletkachel verandert in een stralingshaard. Met de laatste update zijn de Dielle kachels nog stiller geworden. Er is een techniek ontwikkeld voor de aanvoer naar de onderste vijzel, waardoor het geluid van vallende pellets volledig verdwenen is. Deze technieken zijn al verwerkt in de nieuwste modellen. Wilt u naast een stille pelletkachel, ook een sfeervol vuur? Door de bodemvoeder ligt de rookgassnelheid 65% lager en wordt een mooi en rustig houtvuur gecreëerd. 

Dielle pelletkachel, eenvoudig in gebruik 

Een pelletkachel van Dielle is eenvoudig te bedienen door middel van Wifi control een app op uw telefoon of via het internet. Zo kunt u eenvoudig de temperatuur instellen, een maandporgramma maken en de kachel starten of stoppen. Ook kan de pelletkachel worden aangestuurd met een los display in de ruimte, door middel van kanalistatiepoort apart met de thermostaat, via schakelverbinding en domotica. 

Dielle in onze veelzijdige showroom

In onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld, vindt u diverse modellen van Dielle opgesteld. Zo hebben wij de Dielle Maestrale Square 60 Glass brandend staan. Een schitterende pelletkachel met een grote glasruit die uit 1 deel gebogen is. Hierdoor is de stookkamer volledig luchtdicht en kunt u duurzaam genieten van het vuur. Deze design pelletkachel is natuurlijk uitgevoerd met alle unieke Dielle eigenschappen.

Ook hebben wij de Dielle Grecale 50 Budgetliner. De naam zegt het al; een goedkopere pelletkachel maar wel een echte Dielle. Wilt u meer weten over de Dielle pelletkachels? Breng een bezoek aan onze showroom. Onze adviseur vertelt u graag meer over de voordelen van Dielle.