De vraag naar elektrische haarden neemt toe. Fabrikant Dimplex speelt hier slim op in en biedt een groot assortiment elektrische haarden voorzien van een schitterend vuurbeeld. Zo is er de Dimplex Verdi, een vrijstaande elektrische kachel met zeer realistisch vlammenspel.

Creëer sfeer met de Dimplex Verdi

De opbergruimte onder de kachel kan gebruikt worden voor het opslaan van houtblokken. Zo creëert u nog meer de sfeer van een echte houtkachel, maar dan met de gemakken van een elektrische haard. Het enige dat nodig is om de vlammen tot leven te laten komen is een stopcontact. De kachel doet de rest! 

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Vrijstaande kachel voorzien van de Opti-myst techniek

Deze kachel van Dimplex is voorzien van de Opti-myst techniek. Een moderne oplossing dat een einde maakt aan het platte vuur van een elektrische haard en zorgt voor een vol en levendig vlammenspel mét rookontwikkeling! Dat klinkt heel mooi, maar ziet er ook zeer sfeervol uit. Ontdek de unieke eigenschappen van de Dimplex Verdi in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld. Wij hebben een groot aantal elektrische haarden 'brandend' opgesteld.