Elke dag weer willen wij onze klanten het beste bieden. Daarbij voorop staan de beste producten en de beste service! Tijdens de Woon 3 daagse hebben wij daar een schepje bovenop gedaan. Zo organiseerden wij diverse stookdemonstraties voor hout-en pelletkachels én kwam binnenhuisarchitect Henriëtte de Jong van Inizio binnenhuisarchitectuur naar onze showroom.

Samen sterk voor "Energie, warmte en wonen"

Op de 7 afdelingen van ons Woon Thema Centrum (WTC) werden diverse activiteiten georganiseerd in het kader van de Woon 3 daagse. Zo waren er kookdemonstraties, interieuradvies en uitleg over hoe zelf een vloer te leggen. Op onze afdelingen konden klanten gebruik maken van interieuradvies van Henriëtte de Jong van Inizio binnenhuisarchitectuur uit Nijmegen of een stookdemonstratie van hout of pellets bijwonen. 

"Mooie samenwerking binnen het WTC"

"We liepen de showroom binnen en waren aangenaam verrast over de verschillende activiteiten die georganiseerd werden," vertelt een bezoeker. "We kwamen eigenlijk voor een haard, maar toen we zagen dat er juist een kookdemonstratie gehouden werd, gingen we eerst even naar de keukenafdeling. Later kwam het met de haard ook nog goed en hebben we ook even gekeken bij de pelletkachel demonstratie. We zijn perfect geïnformeerd en erg blij met onze aankopen."

Altijd welkom voor goed en eerlijk advies

Natuurlijk bent u altijd welkom in onze uitgebreide en veelzijdige showroom voor goed en eerlijk advies. Door het jaar heen organiseren wij diverse stookavonden waar u leert stoken via de Zwitserse Methode. Ook kunt u altijd onze showroom binnenlopen om meer te weten te komen over pelletkachels en de werking hiervan. Meer geïnteresseerd in een gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard? Ook dan bent u bij Van Manen aan het juiste adres! Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.