Van Manen is actief lid van branchevereniging de Nederlandse Haarden-en Kachelbranche (NHK). De NHK geeft de zekerheid van vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid. 

Vakmanschap

Door regelmatige controles ziet de NHK erop toe dat leden en hun personeel ook kwalitatief up-to-date blijven. De markt van haarden en kachels verandert voortdurend. Om op de hoogte te blijven, nemen de leden regelmatig deel aan cursussen en moeten zij beschikken over het diploma van de Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen.

Verantwoordelijkheid

Het NHK-lid neemt de verantwoordelijkheid voor de gehele installatie. Mocht er onverhoopt toch onenigheid ontstaan, dan kan dat relatief eenvoudig worden opgelost met behulp van de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming (SGS).

Veiligheid

Vakmanschap en verantwoordelijkheid staan beide in dienst van de veiligheid. Als het gaat om advies aan de consument, speelt het leefmilieu in en rond de woning ook een belangrijke rol. Hier wordt rekening mee gehouden. Leden van de NHK garanderen veilig en zorgeloos genieten. De haard of kachel wordt dan ook alleen geïnstalleerd als een verantwoord en veilig gebruik mogelijk is.

Bent u op zoek naar een kachel of haard en wilt u zeker weten dat u te maken heeft met een bedrijf dat beschikt over de juiste kennis? Een haardenzaak die aangesloten is bij de NHK, waarborgt die zekerheid. In de NHK zijn de honderd beste en meest gerenommeerde bedrijven op het gebied van detailhandel in haarden, kachels en rookkanalen in Nederland verenigd. De NHK bevordert bij de leden:

  • Het geven van deskundig advies
  • Vakbekwaamheid
  • Vakkennis
  • Een ruim assortiment van de beste haarden en kachels
  • Het volgen van trends in design en materialen
  • Het verlenen van deskundige service
  • Gegarandeerde kwaliteit