Contura houtkachels staan voor kwaliteit tot in het kleinste detail. Schitterende houtkachels met allemaal hun eigen, unieke eigenschappen. Wilt u ook genieten van een Contura? Profiteer dan nu van 70% korting op accessoires bij aankoop van een Contura uit de 500, 600 en 800 Style serie. 

Schitterende houtkachel met een glazen deur

Contura kachels zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor mensen met oog voor een goed design, handige functies en grote keuzevrijheid. Neem bijvoorbeeld de Contura 610 Style Glass. Deze schitterende houtkachel is voorzien van een glazen deur. Dit geeft de kachel een unieke uitstraling en een schitterend zicht op het vlammenspel. De 610 Style Glass is het kleinste model uit de 600-serie van Contura. Er zijn verschillende accessoires waar u uit kunt kiezen, om zo de haard te creëren die het beste aansluit bij uw wensen. Wilt u misschien een een draaiplateau, of een vloerplaat waarmee u de kachel volledig kunt draaien en zo zelf kiest aan welke kant het vuur brandt? Of kiest u liever voor de ventilator? Onze adviseur in de showroom vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Contura kopen?

Contura 556 Style houtkachel brandend in onze showroom

De Contura 556 Style vindt u bij ons brandend in de showroom. Ook bij deze kachel krijgt u 70% korting op accessoires. Het ontwerp kenmerkt zich door de grote zijruiten die maken dat u optimaal kunt genieten van het prachtige vlammenspel. De Contura 556 Style staat dan ook garant voor optimaal genieten. De Contura 556 is leverbaar met een draaiplateau, zodat u vanuit diverse hoeken kunt genieten van het vuur. De kachel is eenvoudig aan te steken en binnen een paar minuten kunt u genieten van een schitterend vlammenspel en een heerlijke warmte en een sfeervol vuur. 

Moderne houtkachel Contura 556

Onze adviseurs staan in de showroom voor u klaar

Profiteer tot 31 december 2022 van 70% korting op accessoires bij aankoop van een Contura uit de 500, 600 en 800 serie. In onze veelzijdige showroom van maar liefst 1500 m2 laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Wilt u het Contura vuur zelf ervaren? Ook dat kan bij ons in de showroom! Wacht niet te lang en breng een bezoek aan Van Manen haarden en kachels. Dan kunt u dit stookseizoen nog heerlijk genieten van een schitterende Contura houtkachel in uw woning. 

Bekijk hier onze Contura kachels Klik hier voor de showroompagina