Wilt u graag een haard of kachel laten plaatsen, maar weet u niet goed hoe u dit mooi kunt laten integreren in uw interieur? Maak dan gebruik van ons gratis interieuradvies! 

"Een haard moet een eenheid vormen met je interieur"

Henriëtte de Jong van INIZIO Binnenhuisarchitectuur uit Nijmegen komt verschillende keren naar de showroom van Van Manen om klanten van interieuradvies te voorzien. "Wanneer je de keuze voor een haard of kachel maakt, dan kom je automatisch bij het interieur terecht. Het moet een eenheid vormen met de rest van je interieur, dan geniet je het meeste.”

Stel uw vragen aan een professionele binnenhuisarchitect

Heeft u vragen over de plaatsing van een gashaard of houtkachel in uw woning? Kom naar Van Manen haarden en kachels in Barmeveld en vraag advies aan Henriëtte! Henriëtte de Jong is in 2019 op de volgende zaterdagen aanwezig: 

  • 21 September
  • 12 Oktober
  • 26 Oktober
  • 9 November
  • 30 November

U kunt één van deze dagen bij haar aanschuiven om ideeën uit te wisselen. Om goed inzicht te krijgen in uw situatie, is het handig wanneer u foto’s van uw huidige interieur en een plattegrond van uw woning meenemen. Welke kleuren spreken u aan? Welke stijl past bij u? Via ons moodboard kunt u zich alvast voorbereiden. Verzekerd zijn van een adviesgesprek? Reserveer via communicatie@vanmanenkachels.nl 

Zet een positieve verandering in gang

INIZIO is Italiaans voor “Het begin van een verandering”. Binnenhuisarchitect Henriëtte de Jong gaat graag het gesprek met u aan over uw persoonlijke wensen omtrent interieur om zo een positieve verandering in gang te zetten. “Binnenhuisarchitectuur is een heel breed vak, er komt ontzettend veel bij kijken. Klanten kunnen bij mij terecht met vragen over een verbouwing, verandering van interieur of een verhuizing. Een haard is onderdeel van dit geheel en wordt automatisch meegenomen in dit totaalplaatje, zodat het één geheel vormt.” 

"Wensen van de klant staan voorop"

Henriëtte weet hoe ze in een gesprek die wensen en vragen aan de oppervlakte krijgt. Hoewel klanten meestal bij Henriëtte aanschuiven met een vraag omtrent de plaatsing van een haard, zet zij graag een extra stap om klanten helemaal tevreden naar huis te laten gaan. "Het is een soort puzzel waarbij ik help om die op te lossen. Vaak als we het gesprek aangaan, komt er meer naar boven dan in eerste instantie duidelijk was. Ik kom met nieuwe ideeën waar klanten vaak niet aan gedacht hebben.

"Thuis is een plek waar je veel bent"

Henriëtte vindt het heel belangrijk om van ieder huis een thuis te maken. “Thuis is een plek waar je veel bent. Je moet je er prettig voelen en het interieur moet rust geven en praktisch zijn. De toevoeging van een haard is bij een interieurverandering van grote waarde. Een haard is een echte sfeermaker, een object waarvan ik graag gebruik maak in mijn ontwerpen.”

"Het gaat om het totaalplaatje"

Elke klant is anders en om achter hun persoonlijke smaak te komen, neemt Henriëtte graag de tijd. “Net als de verkoopadviseurs van Harlekijn, kijk ik verder dan puur de vraag. Het gaat om het totaalplaatje. Het gevoel in de showroom, de service, de producten én de nazorg. Alles moet kloppen! Dat is ook de reden waarom de samenwerking met Harlekijn zo natuurlijk verloopt. Wij hebben dezelfde insteek.”

U bent van harte welkom in onze showroom

Twijfelt u over de plaats van uw haard of kachel? Welke aanpassingen nodig zijn om die staande gashaard helemaal te laten integreren in uw interieur? Op welke manier en met welke kachel uw gezin optimaal kan genieten van warmte en sfeer? Henriëtte helpt u graag met het oplossen van deze puzzel. Breng een bezoek aan de sfeervolle showroom van Van Manen voor een professioneel advies. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkom in de showroom van Van Manen haarden en kachels.