Zwart is altijd goed. Zo is het ook met een zwarte haard of kachel. Een uitstekende keuze om uw interieur te verrijken met een sfeervol vuur in een zwarte haard of kachel. Maar ook een veilige keuze. Bent u op zoek naar iets anders? Iets minder veilig? Kleur misschien? Ook voor kachels in kleur kunt u terecht bij Van Manen! 

Kies anders, ga voor kleur in uw interieur

Bij Van Manen haarden en kachels vindt u niet alleen zwarte of witte haarden en kachels. Deze kleuren worden het meeste verkocht. Maar wist u dat wij ook kachels in andere kleuren verkopen? Groen, bordeaux, turquise, rood of bruin? Het is misschien even zoeken, maar ook deze kleuren komt u tegen in ons veelzijdige assortiment! 

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

DRU Passo Eco Wave in diverse kleuren

De DRU Passo Eco Wave is een schitterende vrijstaande, ronde gaskachel, voorzien van de meest moderne technieken. Bij deze kachel kunt u kiezen uit vijf verschillende kleuren, namelijk zwart, titaan, lichtgrijs, wit, parel en turquoise. Een turquiose kachel is nog eens wat anders! Een mooie frisse kleur, die perfect staat in een interieur waar bijvoorbeeld wit overheerst. Een unieke eyecatcher! De kachel heeft een groot, gebogen glasraam waarmee u geweldig vuurzicht heeft. De Dynamic Flame Burner heeft een omhoog geplaatste brander die zorgt voor een groot volume en levendig vlammenspel. Groot voordeel aan de Eco Wave is dat u ook met een lage warmtevraag kunt genieten van een zeer sfeervol vuurbeeld. Wilt u de warmte en sfeer van het vuur zelf ervaren? De DRU Passo Eco Wave vindt u brandend opgesteld in onze showroom

Moderne houtkachel van Scan in rood

De Scan 83-1 is een unieke designkachel met een schitterend vuurzicht. Leverbaar in de kleuren zwart, grijs, wit, rood en bruin. De Scan 83 is een moderne, sfeervolle, vrijstaande houtkachel die voorzien is van de modernste technieken. De geluidloze zelfsluitende deur is één van de unieke kenmerken van de 83-serie van Scan. Het gebogen venster biedt een perfect zicht op het vlammenspel, zodat u optimaal kunt genieten van vuur. De handgreep is zo geplaatst dat hij koel blijft, maar toch perfect aansluit bij het eenvoudige ontwerp. Over werkelijk alles is nagedacht bij de Scan 83 en dat resulteert in een prachtige houtkachel van topkwaliteit. 

Klassieke houtkachel van DRU in kleur

Heeft u een meer klassiek interieur en bent u op zoek naar een authentieke houtkachel? Dan is de DRU 64CB misschien een interessante optie voor u. Deze stoere gietijzeren houtkachel is een compacte krachtpatser. Laat u niet misleiden door het formaat van deze kleine kachel, het gemiddelde vermogen is namelijk maar liefst 10 kW! Hiermee kunt u grotere ruimtes heerlijk verwarmen. Deze duurzame houtkachel is voorzien van een uniek driedubbel verbrandingssysteem dat zorgt voor een vrijwel volledige verbranding van hout. U heeft bij de DRU 64CB keuze uit verschillende emaille kleuren, namelijk zwart, creme, bordeaux/bruin, blauw en groen. 

Meer weten over onze houtkachels en gashaarden?

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld. U kunt hier op uw gemak meer dan honderd haarden en kachels bekijken. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de zoektocht naar uw droomhaard. Liever thuis nog wat lezen? Op onze website kunt u veel informatie vinden.