De woonkamer van Fleur en Tobias de Jong heeft een ware metamorfose ondergaan met de plaatsing van een sfeervolle tunnelhaard van Bellfires. 

Het stel wilde een scheiding aanbrengen tussen het zitgedeelte en het eetgedeelte, maar toch beide gedeeltes met elkaar in verbinding laten zijn.

Van twee kanten genieten van vuur

Er moest een muur komen met een tunnelhaard, zodat er van twee kanten genoten kan worden van de warmte en de sfeer van vuur. Na een rondgang door de  showroom, werd hun aandacht getrokken door de Vertical Bell Small Tunnel van Bellfires. Deze haard kenmerkt zich door het eigenzinnige ontwerp. Met haar bescheiden afmetingen is deze haard perfect voor de woning van Fleur en Tobias.

Focus op design en veiligheid

Naast design, ligt de focus van de Vertical Bell Small Tunnel op veiligheid. Deze serie is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit systeem is de betrouwbaarheid. Hoewel dit systeem niet de doorslag gaf, is het toch prettig om te weten dat het gezin onbezorgd kan genieten van een schitterend vuur.

"We zijn zeer tevreden over Van Manen"

"Het is werkelijk prachtig geworden", vertelt Tobias enthousiast. "We hebben goed advies gekregen en zijn zeer tevreden over het werk dat is geleverd. Laat de koude avonden maar komen!"

 

Bezoek onze showroom voor een sfeervolle gashaard

Bent u zelf ook op zoek naar een sfeervolle gashaard? Misschien wel een mooie tunnelhaard? Of toch liever een standaard model die u strak in kan bouwen of kan plaatsen met een schouw? Bezoek onze showroom en ontdek het veelzijdige assortiment van Bellfires. De haarden hebben minstens 1 ding gemeen, het zijn echte kwaliteitskachels waarmee u optimaal kunt genieten van een geweldig mooi vuur. Onze adviseurs staan in de showroom voor u klaar.