Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Deze pagina actualiseren wij regelmatig. Heeft u vragen over de maatregelen die wij toepassen? Lees de blog of neem contact op. 

Neem de hoofdingang voor Haarden & Kachels

Ons WoonThemaCentrum bestaat uit verschillende afdelingen, namelijk Haarden en kachels, Keukens, Badkamers, Vloeren, Slaapkamers, Zonwering en Pronto Wonen. Om de bezoekersstromen in goede banen te leiden verzoeken wij u via de hoofdingang alleen Haarden & Kachels, Parketvloeren, Badkamers en Keukens bezoeken. Wilt u naar de showroom van Zonwering, Slaapkamers of Pronto Wonen? Dan neemt u de zij-ingang. 


Wij hanteren de volgende richtlijnen:

  • Vanaf zaterdag 6 november vragen wij u in de showroom een mondkapje te dragen. Wanneer u bij de adviseur aan tafel zit, mag het mondkapje af. 
  • Wij geven geen handdruk gedurende deze periode.
  • Wij blijven thuis bij een verkoudheid/griep van onszelf of iemand binnen ons huishouden, en wij verwachten dat ook van onze klanten.
  • Moeten we toch hoesten of niesen, dan doen wij dat in de binnenkant van onze elleboog.
  • Wij gebruiken papieren handdoeken- en tissues.
  • Op diverse punten in onze showrooms staat desinfecterende zeep; wij adviseren u om regelmatig uw handen te wassen.
  • Wij adviseren u om zoveel als mogelijk een afspraak te maken voor uw bezoek.
  • Bij de ingangen verwijzen wij u naar onze richtlijnen en de bereikbaarheid van de verschillende afdelingen.

Vanzelfsprekend houden wij alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voorop. Om die reden hebben we alle trainingen en instructies, waaronder ook de stookavonden voor onze klanten, voorlopig opgeschort.

Showroombezoek het liefst op afspraak

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom in Barneveld om inspiratie op te doen. Wij adviseren u een afspraak te maken wanneer u onze showroom wilt bezoeken. Zo bent u ervan verzekerd dat onze adviseur voldoende tijd heeft om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard bent u ook welkom zonder afspraak voor een vrijblijvend showroombzoek en een kop koffie of thee. In dat geval rekenenn wij op uw begrip als het even druk is. 

U kunt eenvoudig eenvoudig het formulier invullen online of telefonisch contact opnemen. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? U kunt telefonisch contact opnemen via 0342 405 353 of mailen naar info@vanmanenkachels.nl . 

Openingstijden:

Maandag    11:00 - 17:30 uur
Dinsdag      09:00 - 17:30 uur
Woensdag   09:00 - 17:30 uur
Donderdag  09:00 - 17:30 uur
Vrijdag       09:00 - 21:00 uur
Zaterdag    09:30 - 17:00 uur
Zondag      Gesloten