Het is belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de haarden-en kachel branche. Onze verkopers hebben elke week overleg, maar onze monteurs die op locatie werken, zijn moeilijker bij elkaar te krijgen. Daarom organiseren we monteurstrainingen. Ook gisteravond stond een monteurstraining op het programma. 

Monteurs van Van Manen hebben hart voor de zaak

Een groot aantal monteurs kwam naar de monteurstraining die georganiseerd werd in de showroom van Van Manen. Deze mannen hebben hart voor de zaak en werken met passie en plezier voor ons mooie bedrijf. Hun taak is om één van de belangrijkste puzzelstukjes in de klantreis, namelijk de installatie van de haard of kachel, perfect uit te voeren. 

"De monteurs hebben netjes en snel gewerkt"

Klanten zijn tevreden over onze mannen. Dat zien we meerdere keren per week in de reviews op Facebook, Google en onze website. "De monteurs zijn zeer kundig en hebben de kachel perfect geplaatst", laat Charlotte de Bruin weten. "Wat een goede en nette installateurs kwamen de haard bij ons plaatsen. Alles hebben ze zelf keurig opgeruimd. Top!" vertelt Kees Verhoven. Pieter Caspers: "Complimenten voor de monteurs. Ze hebben netjes en snel gewerkt."

Uitleg over pelletkachels van Nordic Fire

Tijdens de monteurstraining werden onderwerpen aangesneden als dakbedekking met liquid rubber, veilig werken en ambassadeur zijn van Van Manen. Verder gaf een medewerker van pelletfabrikant Nordic Fire extra uitleg over de werking van pelletkachels en de toekomst van de haard en kachel werd besproken. Het was een leerzame en boeiende avond, waarop we ook weer veel van elkaar konden leren. 

Juiste installatie door een DE-erkend bedrijf

Van Manen is een DE-erkend bedrijf en daarmee bent u verzekerd van een juiste installatie van uw haard of kachel. Onze monteurs werken met passie om uw droombeeld te realiseren. Namelijk die mooie haard of kachel, perfect geïnstalleerd zoals u dat wilt. Wilt u ook een mooie gashaard, houtkachel of pelletkachel laten installeren in uw woning? Bezoek onze showroom en laat onze monteurs hun passie uitvoeren in uw huis.