Verantwoord Verwarmen? Dat kan perfect met een moderne pelletkachel. Om u als klant grote keuzevrijheid te geven, hebben wij de pelletkachels van Rika aan ons assortiment toegevoegd.  

Ontdek het gemak van een moderne pelletkachel

Het gebruik van houtpellets als alternatief voor gas is de laatste jaren flink in populairiteit toegenomen. Pellets bestaan vrijwel uitsluitend uit organisch restmateriaal zoals snoeiafval of zaagsel. Een pelletkachel van Rika verenigt de sfeer van een traditionele houtkachel met de nieuwste technologie en het hoogste bediencomfort. De automatische brandstoftoevoer, eenvoudige bediening via het touch display en kantelend asrooster (modelafhankelijk) zijn slechts enkele voordelen van ee pelletkachel van Rika. 

Rika Domo, de stilste pelletkachel van Rika

Wat dacht u bijvoobeeld van de Rika Domo, de stilte pelletkachel in het assortiment van Rika? Een pelletkachel voorzien van de nieuwste innovaties zoals een touch display met elektronische deuropener, automatische asverwijdering en optionele Multi-air. Dankzij de Multi-air technologie kunt u in twee ruimtes genieten van de warmte van de kachel. Zo maakt u op een zeer effectieve manier gebruik van de warmte die vrijkomt. 

Reservoir aan de achterzijde van de pelletkachel

Heeft u liever een pelletkachel waarbij het pelletreservoir aan de achterzijde zit? Dan kunt u kiezen voor de Rika Livo. Deze kachel heeft een verfijnde uitstraling doordat het pelletreservoir aan de achterzijde van de kachel is gepositioneerd, in plaats van naast de verbrandingskamer. 

Wanneer u voor Rika kiest, dan kiest u voor: 

Onmiskenbare veiligheid.
Uniek en overtuigend.
Functioneel en emotioneel.
Solide handwerkkunst.
Moderne en milieuvriendelijke productie.
Dat is de visie van Rika. 
Rika bouwt niet enkel kachels.
Rika biedt levenskwaliteit. 

Uitgebreide collectie pelletkachels bij Van Manen

Natuurlijk vindt u naast de kachels van Rika, nog meer pelletkachels in ons assortiment. Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van de meeste modellen pelletkachels. Voorwaarde is wel dat u deze laat installeren door een DE-erkend bedrijf zoals Van Manen. Dit certificaat is de garantie dat onze adviseurs en installateurs beschikken over de actuele regelgeving omtrent haarden en kachels en weet u dat de pelletkachel op de juiste manier geïnstalleerd wordt zodat u optimaal kunt genieten van warmte en vuur. 

Wij helpen u graag in onze showroom

Bent u op zoek naar een kachel, maar weet u niet of een pelletkachel aansluit bij uw wensen? Onze adviseur in de showroom voorziet u graag van meer informatie en laat u verschillende mogelijkheden zien voor uw situatie. Uw wensen staan hierbij natuurlijk centraal.