De Modore 70 MKll van Element4 is een zeer sfeervolle gashaard en sinds kort te bewonderen in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld!

Bent u op zoek naar een sfeervolle inbouwgashaard die voorzien is van de modernste technieken? De Modore 70 MKII van de Nederlandse fabrikant Element4 is dan misschien wel een heel interessante optie voor u! Dit model is recentelijk toegevoegd aan onze showroom.  

Eigentijdse gashaard met stijl

Element4 produceert eigentijdse gashaarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruikersgemak staan voorop in alle ontwerpen. Zo ook bij de Modore 70 MKII. 

  

De 70 cm brede gashaard van Element4 is een sfeervolle toevoeging voor uw interieur. De haard kan strak ingebouwd worden en past daarmee uitstekend in verschillende interieurstijlen. Aandacht gaat uit naar het schitterende vlammenspel dat eenvoudig te bedienen is. 

Creëer de haard die bij u past

Doordat u zelf de keuze heeft uit verschillende branderdecoraties zoals een warm gloeiende houtstammen set, Carrara kiezels of witte of grijze stenen, kunt u de haard creëren die het beste bij uw smaak past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze uitgebreide en veelzijdige showroom. Hier vindt u onder andere de Element4 Modore 70 MKII. Maar ook kunt u andere sfeervolle gashaarden hier vinden. Onze adviseur leidt u graag rond en geeft u persoonlijk advies.