Nieuw in ons assortiment zijn de pelletkachels van Jolly Mec. Het Italiaanse Jolly Mec richt zich op de toekomst! Door in te zetten op innovaties worden de mooiste en beste pelletkachels ontwikkeld. Meer weten? Bezoek onze showroom!

Uitgebreid assortiment pelletkachels van Jolly Mec

Bij Jolly Mec vindt u een uitgebreid assortiment vrijstaande pelletkachels. Moderne kachels die voorzien zijn van de nieuwste technieken en daarmee zorgen voor een schitterend vuurzicht. Jolly Mec vindt het belangrijk om haarden en kachels te leveren die jaren mee kunnen gaan. Toestellen die niet alleen goed zijn voor vandaag en morgen, maar ook voor de verdere toekomst. 

Eenvoudige bediening op afstand met de Wifi-functie

In onze showroom staan drie pelletkachels van Jolly Mec opgesteld, namelijk de Botero 2, Paddy en de I-Dea 2 Angolo. De Botero 2 maken het uiterlijk verfijnd en elegant. Zonder zichtbare convectieroosters heeft u een schitterend zicht op het vuur. Deze vrijstaande pelletkachel van Jolly Mec is standaard voorzien van luchtbevochtiger en Wifi-functie, zodat u de kachel heel eenvoudig kunt bedienen vanaf afstand. Wilt u graag thuiskomen in een warm huis? Schakel uw Jolly Mec Botero 2 vast in voordat u uw werk verlaat! Want thuis komen in een warm huis is toch het lekkerste wat er is? 

Kies de pelletkachel die past bij uw warmtevraag

De Paddy en de I-Dea 2 Angolo staan naast elkaar in de hoek bij de pelletkachels. De Paddy is verkrijgbaar in 6 kW en 8 kW. Zo kunt u de kachel kiezen die het beste past bij uw warmtevraag. De Jolly Mec Paddy is een moderne pelletkachel met schitterend vuurzicht. De modernste technieken zijn gebruikt om een levendig vuur te creëren dat veel sfeer geeft en een heerlijke warmte.

Pelletreservoir aan de zijkant van de stookkamer

Groot voordeel aan de Jolly Mec I-Dea 2 Angolo is de geringe diepte van maar 27cm. Dat komt doordat het pelletreservoir aan de zijkant van de stookkamer is gepositioneerd. Het moderne uiterlijk heeft de I-DEA 2 Angolo met name te danken aan de gebruikte materialen en het grote hoekraam. Zo heeft u van meerdere kanten goed zicht op het vuur. Houdt u van kleur? Voor het frontpaneel heeft u keuze uit een groot aantal kleuren.

Meer weten? Bezoek onze sfeervolle showroom!

Wilt u meer weten over de pelletkachels van Jolly Mec of de andere pelletkachels in ons assortiment? Onze adviseur in de showroom voorziet u graag van meer informatie. U bent van harte welkom in onze veelzijdige showroom waar wij u graag alles vertellen over verantwoord en sfeervol verwarmen. 

Lees meer over pelletkachels: