Van Manen Haarden & Kachels is altijd op zoek naar de beste, mooiste, meest vernieuwende haarden en kachels om toe te voegen aan ons assortiment. Wij willen u voldoende keuze bieden, zodat u bij ons uw persoonlijke droomhaard vindt. 

Sfeervolle bio ethanol haarden met zuivere verbranding

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we nu Planika haarden toegevoegd aan ons assortiment. Deze bio ethanol haarden zijn voorzien van een gepatenteerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een zuivere verbranding. Deze bio ethaol haarden beschikken over een volledige automatische ontsteking en doving. Via de Wifi module kunt u eenvoudig de haard ontsteken en de vlamhoogte regelen. 

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Vuur met een maximale lengte van 8 meter! 

U kunt bij de bio ethanol haarden van Planika kiezen uit de Fire Line Automatic 2 (FLA 2) en de Fire Line Automatic 3 (FLA 3). De FLA 2 modellen zijn beschikbaar in elke gewenste afmeting met een maximale lengte van 3 meter. Bij de FLA 3 kunnen verschillende units aan elkaar worden geschakeld en daarmee kan een haard gerealiseerd worden tot wel 8 meter lang! Zeer sfeervol in een restaurant of bedrijfsruimte. 

Eenvoudige plaatsing zonder rookkanaal

Groot voordeel aan bio ethanol haarden is dat deze geen rookkanaal nodig hebben. Dat maakt dat de haarden van Planika vrijwel overal geplaatst kunnen worden. Wilt u een haard in de keuken, studeerkamer of de slaapkamer? Dat is relatief eenvoudig te realiseren wanneer u kiest voor een Planika bio ethanol haard. Wat u hiervoor terug krijgt? Een sfeervol écht vuur dat eenvoudig tot leven komt! Planika bio ethanol haarden zijn innovatieve, technologisch geavanceerde haarden voor eigentijds gebruik. De haarden hebben een moderne, elegante uitstraling en voorzien van een uniek design. 

Planika bio ethanol haarden in onze veelzijdige showroom

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Planika! Eind juli worden diverse Planika bio ethanol haarden in onze showroom geplaatst. Zo kunt u zelf ervaren of een bio ethanol haard de haard is die u zoekt. Naast bio ethanol haarden kunt u  natuurlijk ook bij ons terecht voor houtkachels, gashaarden, pelletkachels en elektrische haarden. Welke variant sluit het beste aan bij uw wensen en voorkeuren? Bezoek onze veelzijdige showroom en laat u informeren door onze verkoopadviseur. Wij helpen u graag verder onder het genot van een kopje koffie of thee en samen gaan we op zoek naar die haard van uw dromen!