De deuren zijn weer op afspraak open! Wij willen het graag voor veel van onze klanten mogelijk maken. Om dat te realiseren doen we de eerste intake graag via online advies en wanneer u klaar bent voor de volgende stap, bent u natuurlijk welkom in onze showroom.  

Live verbinding met onze verkoopadviseur in de showroom 

Naar onze mooie showroom komen mag weer! Om dit in goede banen te leiden, plannen we showroombezoeken in verschillende tijdblokken. Wij bereiden uw showroombezoek graag maximaal voor, om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Om samen die eerste stap te zetten naar warmte en sfeer, plannen wij in principe de intake online in. Met behulp van een live verbinding via (WhatsApp) videobellen staat u in contact met onze adviseur in de showroom. Daarvoor bieden wij naast Whatsapp diverse geschikte mogelijkheden. Natuurlijk in overleg met u. Onze verkoopadviseur logt in vanuit de showroom en vertelt u meer over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en situatie. Deze eerste intake wordt daarna opgevolgd door een goed voorbereid bezoek aan onze uitgebreide showroom. Daar worden samen met u de puntjes op de i gezet in het ontwerp en alle besproken zaken nog eens rustig doorgesproken. 

Online advies bij Van Manen

Vertel ons over uw persoonlijke voorkeuren

Handig is om voor het online advies al na te denken over uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u foto’s en afmetingen beschikbaar van de plaats waar u de haard graag wilt hebben? Natuurlijk is het ook mogelijk dat u bij online advies via de camera op uw telefoon, tablet of computer ons meeneemt in de ruimte. Het ligt een beetje aan de complexiteit en grootte van het project hoeveel wij op afstand voor u kunnen betekenen. Het communiceren in ‘real life’ is toch anders dan via een beeldscherm. Toch doen onze adviseurs er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. 

Samen sterk tegen Corona

We vinden het heel vervelend dat het uitzoeken van een haard of kachel anders is dan anders, maar wij doen er alles aan om van deze nood een deugd te maken. Wilt u graag een houtkachel? Of gaat u voor de luxe en het gemak van een gashaard (aardgas en propaan mogelijk)? Wij helpen u graag bij het maken van de goede keuzes.

Bekijk onze showroom via een videoverbinding

Maak een afspraak voor online advies of bezoek aan de showroom

Wilt u gebruik maken van online advies? Of heeft u de eerste stap al gezet en wilt u een bezoek aan de showroom plannen? Neem telefonisch contact op via 0342 405 353 of via het FORMULIER op onze website.
Geef duidelijk uw voorkeuren aan, wij denken graag met u mee en zoeken naar een passende oplossing. Zo kan de zoektocht naar uw droomhaard gewoon doorgaan in deze ongewone tijden. 

Alvast meer lezen?