Geïnteresseerd in een pelletkachel, maar zijn er nog twijfels? Bezoek de showroom en laat onze adviseurs uw twijfels wegnemen. Want alleen dit jaar profiteert u bij aankoop van een pelletkachel nog van de ISDE-subsidie van € 500,-. Dat wilt u toch niet laten schieten?

Geniet van een modern vuur met een pelletkachel

Een pelletkachel is ideaal wanneer u op zoek bent naar een heerlijke verwarming van écht vuur. Een pelletkachel geeft een moderne vlambeeld en is eenvoudig te bedienen. Veel van de pelletkachels kunt u zelfs vanaf afstand bedienen door middel van een app op uw smartphone of tablet. Zo kunt u wanneer u de kantoordeur achter u sluit, vast de pelletkachel z'n werk laten doen. En u komt thuis in een warm huis. Heerlijk!

Uitgebreid assortiment pelletkachels bij Van Manen

In ons assortiment vindt u een groot aantal pelletkachels. Moderne kachels met een schitterend vuur en aangename warmte. Maar hoe vindt u nou de pelletkachel die het beste past bij uw warmtevraag en woning? Daar komen wij om de hoek kijken! Natuurlijk kunt u eerst al 'voorstudie' doen op onze website. Maar het echte werk begint in de showroom. Daar staat onze adviseur u te woord en gaat u samen op zoek naar uw droomhaard. 

Nordic Fire Ilvar 7

Pelletkachel als verantwoorde woningverwarming

Hoewel pelletkachels een aantal jaren geleden nog vrij onbekend waren, is de populariteit de laatste jaren flink toegenomen. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in een pelletkachel als verantwoorde woningverwarming. Dat zien we ook in de showroom. Pelletkachels worden steeds meer verkocht. 

Top 3 pelletkachels bij Van Manen

Schitterende pelletkachels met een bijzonder vuur

De Rika Livo is een pelletkachel met een verfijnde uitstraling. Doordat het pelletreservoir aan de achterkant van de kachel is geplaatst, gaat de aandacht uit naar het vuur. Het touch display maakt de kachel eenvoudig te bedienen. Een andere topper in ons assortiment is de Nordic Fire Ilvar 7. Deze strakke, fluisterstille pelletkachel is een sfeervolle aanwinst voor ieder interieur. Een kachel die voorzien is van alle denkbare innovaties. Een ander model dat het goed doet is de Nordic Fire Reeva 7. Deze schitterende kachel met ronde vormen is geschikt voor zowel kleine als grotere ruimtes. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur erg mooi en rustig. 

Rika Livo pelletkachel

Profiteer van subsidie bij aankoop van een pelletkachel

Wilt u nog gebruik maken van de ISDE-subsidie bij aankoop van een pelletkachel? Dan moet u snel zijn! Alleen in 2019 kunt u hier namelijk gebruik van maken. Wilt u meer weten over pelletkachels en zelf de warmte en sfeer ervaren? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom. De koffie staat klaar.