Met de herfst is ook de tijd gekomen om weer binnenshuis de gezelligheid op te zoeken. Dat kan uitstekend met een unieke pelletkachel van Rika. Wanneer u tijdens de herfstmaanden één van de actiemodellen koopt, krijgt u gratis Rika Firenet én draadloze ruimtevoeler cadeau. 

Rika pelletkachels, uniek en overtuigend

Onmiskenbare veiligheid, uniek en overtuigend, functioneel en emotioneel. Rika bouwt niet alleen kachels, maar biedt kwaliteit voor het leven. En Rika komt nu met een wel heel aantrekkelijke actie! Bij aankoop van een DOMO, COMO II, REVO II of de PARO krijgt u gratis de Rika comfortset! 

Rika comfortset voor nog meer gemak

De Rika comfortset bestaat uit Rika Firenet en draadloze ruimtevoeler. Met Rika Firenet start en bedient u de pelletkachel wanneer, waar en hoe u dat wilt. Zo kunt u heel eenvoudig de kachel opstarten wanneer u op uw werk bent en op het punt staat om naar huis te gaan. Want wat is er nou lekkerder dan thuiskomen in een warm huis? Met de Rika draadloze ruimtevoeler kunt u de kachel regelen op temperatuur en kunt u tijds-en temperatuurprogramma's instellen. 

Rika combikachel pellets en hout

Welke pelletkachel sluit aan bij uw wensen? 

De pelletkachels die meedoen aan de actie zijn de DOMO, COMO II, REVO II en de PARO. De Rika Paro is een design combikachel waarmee zowel hout als pellets gestookt kunnen worden. Zo kunt u genieten van het beste van twee werelden! Kiest u voor stoken op hout, dan kunt u genieten van een authentiek en zeer sfeervol vuur. Wilt u snel en eenvoudig genieten? Kies dan voor pellets! Met het Touch Display is het eenvoudig om de kachel te bedienen. Meer weten over de Paro? Deze combikachel staat brandend in onze showroom. 

Rika Domo pelletkachel

Rika Domo een opvallende blikvanger 

Ook de Rika Domo vindt u brandend in onze sfeervolle showroom. De Domo is een opvallende blikvanger en de beste keuze voor maximaal comfort en modern verwarmen. U kunt kiezen uit verschillende kleurstellingen en materialen, zodat u uiteindelijk een kachel kiest die perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Dankzij het extra grote pelletreservoir hoeft u minder vaak pellets bij te vullen. Het automatisch kantelende asrooster maakt de verbrandingskamer geheel zelfstandig schoon. Dat betekent dat u de kachel zelf minder vaak hoeft schoon te maken. 

Ervaar zelf het vuur van de Rika pelletkachels

Wij kunnen u in dit nieuwsbericht nog veel meer vertellen over de Rika pelletkachels. Hoe eenvoudig ze zijn in gebruik, hoe uniek in design en hoe sfeervol, maar eigenlijk kunt u dit allemaal het beste zelf ervaren! Diverse pelletkachels van Rika staan brandend opgesteld in onze uitgebreide en veelzijdige showroom. Mogen wij u binnenkort begroeten? 

Voorwaarden actie:

  • Herfstactie geldig tot en met vrijdag 6 december 2019
  • Alleen geldig bij Rika Domo, Como II, Revo II en Paro
  • Niet inruilbaar