Wilt u een pelletkachel kopen? Dan is nu het moment om toe te slaan! Bij Van Manen Haarden & Kachels profiteert u  namelijk van korting die kan oplopen tot €500,- korting. Wilt u meer weten over deze actie? Neem contact op met onze adviseurs in de showroom. 

Een gezellig vuur en hoog bediencomfort

Rika houdt het graag simpel. Een gezellig vuur en het hoogste bediencomfort. De nieuwste technologieën worden gebruikt om het mooiste vuur te realiseren. Rika bouwt niet zomaar kachels, maar biedt kwaliteit voor het leven. 

Waarom kiezen voor een Rika pelletkachel?

  • Onmiskenbare veiligheid
  • Uniek en overtuigend
  • Functioneel en emotioneel
  • Solide hardwerkkunst
  • Moderne en milieuvriendelijke productie

Rika pelletkachel in de showroom

Ook in onze 1500m2 showroom staan diverse Rika pelletkachels brandend opgesteld, zoals de Rika Domo, Rika Livo en de Rika Paro. Kenmerkend aan de Rika Domo is dat deze de stilste pelletkachel is in het assortiment van Rika. Deze kachel is voorzien van de nieuwste innovaties zoals een touch display met elektronische deuropener, automatische asverwijdering en optionele Multi-air. Met de Multi-air technologie kunt u ervoor kiezen om de warmte van de pelletkachel over twee ruimtes te verdelen. Zo maakt u op een zeer effectieve manier gebruik van de vrijgekomen warmte. Dat is nog eens duurzaam! Helaas is onze showroom tijdelijk niet geopend. Wilt u meer informatie over deze actie of in contact komen met onze adviseur? Laat het ons weten via het contactformulier!

Rika Livo met pelletreservoir aan de achterkant

Heeft u liever een pelletkachel die wat minder in het oog springt? Een model dat minder robuust oogt? Kies dan voor de Rika Livo! Doordat het pelletreservoir aan de achterzijde van de kachel is gepositioneerd, geeft dit de kachel een heel andere uitstraling. 

Design combikachel voor hout en pellets

Twijfelt u of een pelletkachel de juiste keuze is voor u? Dan kunt u altijd nog kiezen voor de Rika Sono, een design combikachel van Rika waarmee zowel hout als pellets kunnen worden gestookt. Wilt u genieten van een zeer sfeervol vlambeeld, een eigentijds houtvuur met een aangename warmte en een sfeerverhoger? Kies dan voor het stoken op hout. Wilt u eenvoudig en snel genieten van vuur? Stook dan op pellets. Met het Touch Display kunt u eenvoudig de kachel programmeren, zodat deze een aangenaam pelletvuur produceert. 

Ontdek de Rika kachels bij Van Manen

Wilt u gebruik maken van de voorjaarsactie van Rika? Neem contact op via het contactformulier of bel naar de showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is met een Rika kachel.

 Voorwaarden voorjaarsactie Rika pelletkachels:

  • € 500,- korting op de SONO, FILO en alle combikachels
  • € 300,- korting inclusief BTW op de andere pelletkachels van Rika
  • Niet in combinatie met andere acties
  • Actie loopt tot van 15 februari en met 31 maart 2021