Een tunnelhaard is de perfecte haard om als roomdivider te gebruiken. Heeft u een grote ruimte en wilt u een element toevoegen dat dient als scheiding?

Kies dan voor een tunnelhaard van Van Manen. In onze collectie hebben wij een zeer uitgebreid assortiment tunnelhaarden.

Voeg sfeer en warmte toe met een doorkijkhaard

Groot voordeel van het plaatsen van een tunnelhaard als afscheiding in plaats van een kast of een muur is de geweldige sfeer en warmte die een haard toevoegt aan uw ruimte. Of eigenlijk aan twee ruimtes! U kunt met een tunnelhaard namelijk van twee kanten geneiten van vuur. De dansende vlammen zijn zichtbaar vanuit twee verschillende ruimtes en verspreidt de warmte door beide vertrekken. U kunt kiezen uit merken als DRU, Bellfires, Spartherm en Faber.

Wat is er allemaal mogelijk?

Welke tunnelhaard is het meeste geschikt voor uw situatie? En wat voor haard past het beste bij uw wensen en smaak? Om die vragen te kunnen beantwoorden moet u eerst weten wat er allemaal mogelijk is:

  • Tunnelhaard op gas - Hiermee kunt u eenvoudig en snel genieten van een aangename warmte en een sfeervol vlammenspel. Met 1 druk op de knop komt het vuur tot leven en kan het genieten beginnen. 
  • Houtgestookte tunnelhaard -  Houdt u van een knapperend vuur? De authentieke sfeer van een echt houtvuur? Kies dan voor een houtgestookte tunnelhaard!  
  • Elektrische tunnelhaardEenvoudig genieten waar u maar wilt, dat kan met een elektrische tunnelhaard! U heeft alleen een stopcontact nodig om het vuur te laten vlammen. 

 

Diverse modellen in onze uitgebreide showroom

In onze veelzijdige showroom vindt u onder andere de Kalfire GP85/50R. Deze liggende gashaard is uitermate geschikt om als roomdivider te gebruiken. Bij deze horizontale tunnelhaard ligt de foucus op design en veiligheid. Zo bent u ervan verzekerd dat u onbezorgd kunt genieten van de heerlijke warmte en unieke sfeer van een gashaard van Kalfire. 

Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen? Of wilt u onze haarden zelf ervaren? In onze stijlvolle showroom in Barneveld voorzien onze adviseurs u graag van meer informatie. Zij kunnen vakkundig beoordelen of uw ruimte geschikt is voor een tunnelhaard en helpen u graag verder bij het realiseren van uw droom.