Een houtkachel van Scan is een bron van warmte, ontworpen met een perfecte vlam, brandend in een designbewust meubelstuk dat in veel interieurstijlen past. Diverse modellen van Scan zijn tot 31 maart extra aantrekkelijk geprijsd! Kom naar onze showroom en laat u verleiden door het vuur van Scan.  

Deens design, vakmanschap en deskundigheid

De Scan houtkachels kenmerken zich door de combinatie van Deens design, vakmanschap en deskundigheid. Scan ziet een kachel niet alleen als bron van warmte, maar ook van vreugde en inspiratie voor uw woning. Een kachel van Scan is een verrijking voor uw interieur en diverse modellen zijn tot 31 maart scherp geprijsd. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst €300,-!  Het gaat om de Scan 83-1, Scan 65-2, Scan 41-2 en de Scan 68-13

Moderne houtkachel met geluidloze deur

De Scan 83-1 is een moderne, sfeervolle houtkachel die voorzien is van de modernste technieken. De geluidloze zelfsluitende deur is één van de unieke kenmerken van de 83-serie van Scan. Het gebogen venster biedt een perfect zicht op het vlammenspel, zodat u optimaal kunt genieten van vuur. De handgreep is zo geplaatst dat hij koel blijft, maar toch perfect aansluit bij het eenvoudige ontwerp. Over werkelijk alles is nagedacht bij de Scan 83 en dat resulteert in een prachtige houtkachel van topkwaliteit. De Scan 83 kan zelfs geleverd worden met een roterend voetstuk, zodat u het vuur kunt draaien en overal in de ruimte kunt genieten van de vlammen. Is uw enthousiasme over deze kachel aangewakkerd?

Schitterende houtkachel met 3-zijdig vuurzicht

Wilt u liever een kachel waarmee u van drie kanten kunt genieten van vuur? Dan is de Scan 65-2 misschien wel de juiste houtkachel voor u. De strakke lijnen en eenvoudige Deense ontwerp geven u een warmte meubel dat ongeacht uw stijl, een aanvulling zou zijn op uw interieur. De Scan 65 is een middelgrote kachel met grote glazen deur die verkrijgbaar is met of zonder zijglas en biedt een perfect zicht op het vuur. 

Klassieke en elegante kachel van Deens design

De Scan 41-2 is klassiek en elegant, zoals Deens design hoort te zijn. Zijn vormgeving biedt u vele mogelijkheden voor wat betreft de plaatsing en het interieur in uw huis. De Scan 41 is een middelgrote kachel met een grote glazen deur aan de voorkant. Dit geeft niet alleen een perfect zicht op de vlammen, maar creëert ook een warme en gezellige sfeer. De kachel is verkrijgbaar met of zonder zijruiten om nog beter zicht op de vlammen te hebben als u dat wilt. Door het stevige sluitmechanisme is de kachel gebruiksvriendelijk en met één hand te bedienen.

Opvallende houtkachel met een moderne uitstraling

De Scan 68-13 is de opvolger van de populaire Scan 58-serie. De rechte lijnen en de combinatie van glas en aluminium zorgen voor een moderne uitstraling. Bij de Scan 68 is heel veel mogelijk. De keuze is aan u! 

Bezoek onze showroom en ontdek Scan

Wilt u meer weten over deze 4 modellen van Scan? Of over de actie? Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom of neem contact op. Wij hebben diverse modellen van Scan opgesteld staan en onze adviseur vertelt u graag meer over deze fraaie houtkachels, onder het genot van een kop koffie of thee. Wij hopen u binnenkort te begroeten.