Een tijdje geleden hebben onze monteurs een mooi project afgerond in Hoogland. Het eindresultaat is werkelijk een plaatje en de Vertical Bell Small 3 staat geweldig in de keuken. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, toch willen we ook graag wat over dit project vertellen. Bekijk de foto's, lees de teksten en laat u inspireren door dit mooie project in Hoogland. Bent u zelf op zoek naar een inbouw gashaard? Dan is de Bellfires Vertical Bell Small 3 zeker het overwegen waard! 

Sfeer en gezelligheid in de keuken

Soms zijn er van die projecten waarbij alles klopt, zo ook bij dit project in Hoogland. De haard geeft de keuken zoveel sfeer en gezelligheid. En nog een leuk detail: de keuken is geplaatst door onze collega's van de afdeling Keukens! 

Moderne verticale gashaard van Bellfires

De Vertical Bell Small van Bellfires heeft een modern en minimalistisch uiterlijk. De aandacht gaat uit naar het vuur en er is geen sprake van enige afleiding. Het verticale vuurbeeld zorgt voor een gezellige sfeer en een intense vuurbeleving. Naast design, ligt de focus van de Vertical Bell Small op veiligheid. Deze serie is dan ook uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Optimale betrouwbaarheid, zodat u nog meer kunt genieten van de warmte en sfeer van vuur. 

Verschillende uitvoeringen en formaten

Bent u ook zo gecharmeerd van deze haard, maar past het model niet in uw woning? De Bellfires Vertical Bell is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en formaten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor de tunnelvariant waarbij u van twee kanten kunt genieten van het sfeervolle vuur. Liever een 3-zijdig model in uw woonkamer? Kies dan voor de Bellfires View Bell Vertical 3

Gas-ombouwgarantie gashaarden Bellfires

Twijfelt u of het nog verstandig is om te investeren in een gashaard? Met een gashaard kunt u eenvoudig en snel genieten van de gezellige sfeer van vuur. Met de vlamgarantie van Bellfires krijgt u de zekerheid dat, wat er ook gebeurt met aardgas in Nederland, uw gashaard altijd kan blijven branden. Wanneer u bij Van Manen een gashaard van Bellfires koopt, kunt u eenvoudig de haard (laten) registreren bij Bellfires. Wordt uw huis binnen 10 jaar verplicht gasloos? Dan meldt u zich met uw voucher bij Bellfires en wordt uw haard omgebouwd naar een alternatieve brandstof. Zo blijft u genieten van het schitterende vuur van uw gashaard. 

Meer weten over onze moderne gashaarden? 

Wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment gashaarden? Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom en laat u inspireren. Onze adviseurs vertellen u graag meer over onze haarden en kachels en geven u persoonlijk advies op maat. 

Meer lezen?