"Wat een geweldige haarden hebben jullie geplaatst. We zijn ontzettend blij met het resultaat", vertelt Jacob Koster. "Het maakt het plaatje, dat wij voor ogen hadden, compleet." De monteurs van Van Manen hebben twee schitterende inbouwhaarden bij de familie Koster geplaatst in hun modern-landelijke woning.  

De warmte van de haard is voelbaar bij binnenkomst

Geblaf klinkt vanuit de tuin. Een grote herdershond verschijnt achter het hek en niet veel later komt de heer des huizes, Jacob Koster naar het hek. "Onze waakhond doet erg haar best. Ze kan hard blaffen, maar doet geen vlieg kwaad." Bij binnenkomst in de woning, is de warmte meteen voelbaar. 

"De haard maakt dineren tot één groot feest"

In de keuken brandt de Cosyflame haard en creëert een oranje gloed. In het verlengde van de eettafel is de haard geplaatst. "Een hele mooie plek. Het maakt dineren aan onze tafel één groot feest. We hebben ook met opzet gekozen voor een grote tafel. Als er iemand mee wil eten, is er altijd ruimte." 

"We hebben gekozen voor twee dezelfde soort haarden"

De gashaard in de keuken is op maat gemaakt door de Belgische fabrikant Cosyflame, net zoals de gashaard in de woonkamer. "Om eenheid te creëren, hebben we voor een zelfde soort haard gekozen. Die in de keuken ingebouwd met een ronde boog. En de haard in de woonkamer ingebouwd met een klassieke schouw."

Op maat gemaakte gashaarden van Cosyflame

De familie Koster heeft voor Cosyflame gekozen, zodat zij de afmetingen en het interieur van de haard helemaal zelf konden kiezen. "We wilden haarden die passen bij onze landelijk-moderne inrichting. We hebben wel andere haarden bekeken, maar kwamen uiteindelijk uit bij Cosyflame."

"Bij de haard is ons favoriete plekje"

De hond loopt voorbij en nestelt zich voor de haard in de woonkamer. "Haar favoriete plekje", lacht Jacob. "Trouwens ook ons favoriete plekje. Het is heerlijk om thuis te komen na een lange dag werken en de haard aan te steken. Dat gaat heel eenvoudig met de afstandsbediening. Echte luxe! Een glaasje rode wijn erbij en dan is het echt genieten." 

Bezoek onze showroom voor meer gashaarden

"De monteurs van Van Manen hebben de haarden werkelijk schitterend gemaakt! Wij zijn zeer, zeer tevreden." Wilt u ook een op maat gemaakte gashaard van Cosyflame? Of weet u nog niet welke gashaard het beste bij u past? Bezoek onze showroom en onze adviseur zal u helpen bij het maken van uw keuze. In ons assortiment vindt u gashaarden op aardgas, maar deze moderne toestellen kunnen vrijwel allemaal ook geleverd worden op (bio) propaan gas. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Barneveld!