Eenvoudig en snel genieten van de warmte en sfeer van een eigentijds vuur. Dat kan met de Vejen, een nieuwe gaskachel van Faber. Nu brandend te bewonderen in onze showroom!

Gaskachel met moderne uitstraling

Het eerste dat opvalt aan de Faber Vejen is de moderne uitstraling. De vierkante gashaard met 3-zijdig vuurzicht past hiermee uitstekend in verschillende interieurstijlen. 

Eenvoudige bediening met de schuifhendel

Het vuur van deze gashaard is eenvoudig tot leven te roepen met de schuifhendel aan de voorzijde, precies op de plek waar bij houtkachels de luchtschuif gemonteerd is. Faber weet hiermee de sfeer van een eigentijdse houtkachel op een speelse manier weer te geven. Met deze schuifhendel is de vlamhoogte in twee standen regelbaar. Het gloei-effect van het asbed kan dankzij de Symbio lichtmodule afzonderlijk worden ingeschakeld, is warmtevrij en kost zeer weinig energie. Een mooie innovatie van Faber! Zo creëert u het vuur dat past bij de situatie. Een hoog, intens vlammenspel, of liever een rustig vuurtje? Het kan met de Faber Vejen! 

Faber Vejen brandend in de showroom

Deze mooie gaskachel, voorzien van de nieuwste technieken, is nu brandend te zien in onze showroom. Ontdek de voordelen van Faber en breng een bezoek aan onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de gaskachel van uw dromen.