Wist u dat de nieuwe afdeling Slaapkamers onderdeel is van Haarden en Kachels? Naast warmte, sfeer en vuur kunt u bij ons ook terecht voor stijlvolle en kwalitatieve slaapsystemen. Meer weten over Slaapkamers? Bezoek onze showroom. 

Bezoek onze nieuwe afdeling Van Manen Slaapkamers

Natuurlijk is er voor de afdeling Slaapkamers een mooie, nieuwe showroom opgezet. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door diverse opstellingen. Wij voeren een uitgebreid assortiment met bedden en boxsprings van Mérens, Serta, Velda en Steel & Stockings. Naast bedden en ledikanten vindt u ook beddengoed van de Silvana en Castella collectie en bedlinnen van Beddinghouse. 

Al onze producten hebben hun eigen, unieke eigenschappen. Een goed bed is heel belangrijk en draagt bij aan de kwaliteit van leven. Gemiddeld brengen mensen ongeveer een derde van de tijd door in bed. Het is daarom van groot belang dat u voldoende tijd besteed aan het uitzoeken van een goed bed dat bij u past.

Welk bed past het beste bij uw slaapwensen?

Ieder mens is anders en heeft andere slaapwensen. Bent u een rugslaper, zijslaper of buikslaper? Houdt u van een stevig matras of juist liever wat zachter? Laat u in onze showroom informeren over het bed dat het beste bij u past. 

Mérens combineert natuurlijke materialen en ambachtelijk maatwerk voor zijn boxsprings. Elk Mérens product wordt met de hand gemaakt van de beste materialen. Zo heeft ieder model zijn eigen samenstelling en design. Bij Mérens bent u verzekerd van topkwaliteit en luxe.

Slapen als in een hotel met een luxe Serta boxspring

Serta boxsprings worden veel gebruikt in diverse hotelketens, zoals Hilton, Ritz-Carlton en Waldorf Astoria. Serta heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur, zo ook de Serta boxsprings. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een complete, luxe en warme uitstraling. 

Scandinavisch slaapcomfort op zijn best met speciaal samengestelde boxsprings, dat is Velda! Moderne boxsprins van hoge kwaliteit. De diverse basis boxsprings van Velda kunt u helemaal aanpassen naar uw eigen wens. 

Stoer, houten bed van Steel & Stockings

Liever een houten ledikant? Kies dan voor een bed van Steel & Stockings. Steel & Stockings levert unieke bedden. Steekwoorden die passen bij deze bedden zijn, harmonieus, puur en karaktervol met een vleugje vrouwelijkheid. Heeft u een landelijke slaapkamer of houdt u van een meer industriële inrichting? De ledikanten van Steel & Stockings passen hier perfect bij!

Wilt u meer weten over onze boxsprings en bedden? Bezoek de nieuwe afdeling Slaapkamers! Wij helpen u graag met advies op maat.