Afbeelding

Contura

Contura kachels zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor mensen met oog voor een goed design, handige functies en een grote keuzevrijheid.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Contura

Contura houtkachels staan voor kwaliteit tot in het kleinste detail. De warmte van het vuur is meer dan alleen gezelligheid. Het is een bron van geborgenheid en verbondenheid, maar ook een slimme en moderne oplossing die op een verstandige manier omgaat met de middelen van de natuur. De moderne houtkachels van Contura zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitganspunt is. 

Maak uw Contura kachel persoonlijk

De basismodellen van Contura passen goed in verschillende interieurstijlen. Door te kiezen uit verschillende accesoires kunt u de kachel een persoonlijke stijl meegeven. Zo kunt u kiezen voor een ventilator om de effectiviteit te verbeteren, een deur waarachter u uw aansteker, aanmaakhout en handschoenen kunt opbergen of bijvoorbeeld een afdekplaat van verschillende materialen. Bezoek onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Barneveld en vraag naar de mogelijkheden. 

Een greep uit het assortiment van Contura

Contura 556 Style
Bekijk dit product
Optimaal genieten met 3-zijdig zicht op het schitterende houtvuur.
Brandend in de showroom
Contura 850W
Bekijk dit product
Schitterende compacte houtkachel voor aan de wand. 
Opgesteld in showroom
Contura i50
Bekijk dit product
Moderne inzethaard ontwikkeld met de nieuwste technieken.
Vergelijkbaar product in de showroom
Contura 850
Bekijk dit product
Schitterende compacte houtkachel met 3-zijdig vuurzicht.
Opgesteld in showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM