Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Heeft u vragen over de maatregelen die wij toepassen? Lees de blog of neem contact op. 

 

Lees meer

Afbeelding

Contura

Contura kachels zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor mensen met oog voor een goed design, handige functies en een grote keuzevrijheid.

Maak uw Contura kachel persoonlijk

De basismodellen van Contura passen goed in verschillende interieurstijlen. Door te kiezen uit verschillende accesoires kunt u de kachel een persoonlijke stijl meegeven. Zo kunt u kiezen voor een ventilator om de effectiviteit te verbeteren, een deur waarachter u uw aansteker, aanmaakhout en handschoenen kunt opbergen of bijvoorbeeld een afdekplaat van verschillende materialen. Bezoek onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Barneveld en vraag naar de mogelijkheden. 

Een greep uit het assortiment van Contura

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM