Bezoek onze Showroom

Kasteelhaarden met het vuur van nu


Met de gesloten kasteelhaarden van Cosyflame gaan we terug in de tijd. De grote vlammen en het optisch open vuurbeeld, maakt dat deze haarden bijna niet te onderscheiden zijn van een authentieke open haard. Deze haarden zijn dan ook perfect te gebruiken om een open haard te vervangen. Optisch verandert er weinig, maar op het gebied van duurzaamheid maakt u enorme stappen. Een authentieke open haard is namelijk een uitstervend ras, door het lage rendement en vermogen. Wanneer u kiest voor een kasteelhaard van Cosyflame, kiest u voor de sfeer van een open haard, maar voor de technieken van nu. Zo kunt u veilig en milieubewust genieten van een schitterend vlammenspel.


Imposant vuurbeeld


Kenmerkend aan de gashaarden van Cosyflame is het imposante vuurbeeld. De gesloten gashaard lijkt volledig open door het gebruik van een praktisch onzichtbare keramische ruit. Wel lis het van belang om deze ruit regelmatig schoon te maken, om zo dit prachtige zicht op het vuur te behouden. Van Manen maakt graag milieubewuste keuzes en heeft dan ook Cosyflame in haar assortiment. Met deze haarden kunt u genieten van de sfeer van open vuur, maar maakt u tegelijkertijd een milieubewuste keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze uitgebreide en veelzijdige showroom.

Op maat gemaakte haard van Cosyflame


Bij de fabrikant Cosyflame is veel mogelijk. U kiest voor een sfeervolle kasteelhaard met moderne technieken, maar kunt het formaat helemaal aanpassen naar eigen wens. Een haard van Cosyflame is dan ook ideaal ter vervanging van een bestaande situatie. Met Cosyflame gaat u voor een duurzaam alternatief, maar met behoud van de romantische sfeer van een traditionele open haard.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM