Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Kasteelschouwen

Voor een klassieke vuurbeleving, zit u goed met een kasteelschouw. Met CosyFlame & Anneke Dekkers creëren wij samen met u een klassieke vuurbeleving. Een vurige en tegelijk klassieke relatie tussen twee topmerken.

Klassieke kasteelschouwen

Wilt u genieten van een groot vuur? De romantiek van weleer in huis halen? Met een kasteelschouw is dat mogelijk! De grote vlammen in de schouw en het optisch open vuurbeeld, maakt dat deze vuurbeleving bijna niet te onderscheiden is van een authentieke open haard. Optisch verandert er weinig, maar op het gebied van duurzaamheid maakt u enorme stappen. Een authentieke open haard is namelijk een uitstervend ras, door het lage rendement en vermogen. Wanneer u kiest voor een inbouwhaard met een kasteelschouw, kiest u voor de sfeer van een open haard, maar voor de technieken van nu.

Imposant vuurbeeld

Kenmerkend aan de kasteelschouw is het imposante vuurbeeld. De gesloten gashaard lijkt volledig open door het gebruik van een praktisch onzichtbare keramische ruit. Wel is het van belang om deze ruit regelmatig schoon te maken, om zo dit prachtige zicht op het vuur te behouden. Benieuwd naar de mogelijkheden om een gashaard te combineren met een kasteelschouw? Breng een bezoek aan onze uitgebreide en veelzijdige showroom.

 

 

 

CosyFlame

Het Belgische merk heeft de klassieke haard samengevoegd met de modernste gastechnieken. Daardoor ontstaat maximale beleving met aandacht voor binnen- en buitenmilieu en energieverbruik.

Anneke Dekkers

Met de robuuste en stijlvolle schouwen van Anneke Dekkers haalt u het paradepaardje in huis op het gebied van stijlschouwen. Een kachel of haard in combinatie met een Anneke Dekkers stijlschouw geeft uw ruimte een eigen, tijdloos karakter.

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

CosyFlame & Anneke Dekkers

Ontdek de klassieke veelzijdigheid van CosyFlame & Anneke Dekkers. Ambachtelijk maatwerk gecombineerd met moderne technieken en veiligheden. We plaatsen u terug in de tijd, met het gemak en de eisen van nu.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM