Afbeelding

Dik Geurts

Vakmanschap, warmte en design, dat is een kachel van Dik Geurts! Een kwaliteitsproduct ontworpen door een gepassioneerd liefhebber van echt houtvuur.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Dik Geurts

De houtkachels van Dik Geurts kenmerken zich door vakmanschap, warmte en een eigen design. Kiest u voor een kachel van Dik Geurts, dan kiest u voor innovatieve technische kwaliteit door jarenlange ervaring. Wij helpen u graag met uw keuze voor een hout gestookte design kachel van Dik Geurts. De kachels zijn veelal eenvoudig in gebruik en hebben een hoog rendement. Zo kunt u milieubewust genieten van een echt houtvuur. 

Optimale verbranding

Het hoge rendement van de toestellen van Dik Geurts wordt behaald door het gebruik van slimme technieken in combinatie met de allerbeste materialen. Voor een optimale isolatie hebben de haarden en kachels een dichte stookbodem en wordt de verbrandingskamers bekleed met het warmtevasthoudende vermiculiet. Hierdoor blijft de temperatuur in de verbrandingskamer hoog, wat resulteert in optimale verbranding. Met een Dik Geurts kunt u volop genieten van een sfeervol houtvuur. 

Een greep uit het assortiment van Dik Geurts

Dik Geurts Instyle 700
Bekijk dit product
Stijlvolle inbouwhaard met schitterend breed vuurbeeld.
Brandend in de showroom
Dik Geurts Ivar 5 High
Bekijk dit product
Moderne houtkachel met schitterend vlambeeld.
Opgesteld in showroom
Dik Geurts Jannik Medium Low
Bekijk dit product
Vrijstaande houtkachel met intens vuur door het grote glasoppervlak.
Vergelijkbaar product in de showroom
Dik Geurts Instyle Triple Low
Bekijk dit product
Driezijdige inzethaard met een hoog rendement.
Opgesteld in showroom

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM