Afbeelding

Dik Geurts

Vakmanschap, warmte en design, dat is een kachel van Dik Geurts! Een kwaliteitsproduct ontworpen door een gepassioneerd liefhebber van echt houtvuur.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Dik Geurts

De houtkachels van Dik Geurts kenmerken zich door vakmanschap, warmte en een eigen design. Kiest u voor een kachel van Dik Geurts, dan kiest u voor innovatieve technische kwaliteit door jarenlange ervaring. Wij helpen u graag met uw keuze voor een hout gestookte design kachel van Dik Geurts. De kachels zijn veelal eenvoudig in gebruik en hebben een hoog rendement. Zo kunt u milieubewust genieten van een echt houtvuur. 

Optimale verbranding

Het hoge rendement van de toestellen van Dik Geurts wordt behaald door het gebruik van slimme technieken in combinatie met de allerbeste materialen. Voor een optimale isolatie hebben de haarden en kachels een dichte stookbodem en wordt de verbrandingskamers bekleed met het warmtevasthoudende vermiculiet. Hierdoor blijft de temperatuur in de verbrandingskamer hoog, wat resulteert in optimale verbranding. Met een Dik Geurts kunt u volop genieten van een sfeervol houtvuur. 

Een greep uit het assortiment van Dik Geurts

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste  modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM