Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Dik Geurts

Dik Geurts kenmerkt zich door een eigen design, warmte en vakmanschap. Dik Geurts heeft een ruim assortiment sfeerhaarden, houtkachels, inzet- en inbouwhaarden, CV haarden en tuinhaarden. Bij Van Manen haarden en kachels vindt u een speciaal ingerichte hoek met de kachels van Dik Geurts.Dik Geurts

Dik Geurts: passie voor vlammen

Het verhaal van Dik Geurts start in 1981 waar het maken van haarden en kachels begon als hobby. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming op het gebied van exclusieve haarden en kachels met een fantastische uitstraling. Het brede assortiment van Dik Geurts wordt telkens uitgebreid met nieuwe modellen die, net als de bestaande kachels, hun eigen duurzame en tijdloze uitstraling hebben. Passie voor vlammen, daar staat Dik Geurts voor. 

Dik Geurts maatwerk

Bent u op zoek naar een inzethaard voor een bestaande schouw of openhaard, maar wijken de standaard afmetingen af van uw situatie? Dik Geurst biedt u de oplossing: Ze maken de inzethaard namelijk precies op maat. Soms is het voldoende om alleen het frontkader aan te passen. De haarden op maat zijn er zowel in front- hoek- als driezijdige modellen. Vraag bij één van onze adviseurs naar de mogelijkheden. 

Kom naar Van Manen haarden en kachels voor de Dik Geurts houtkachels

Bij Van Manen haarden en kachels hebben we een speciaal ingerichte hoek met de haarden van Dik Geurts. De meeste Dik Geurts haarden zijn brandend te vinden in onze showroom. Laat u hier inspireren en adviseren door één van onze adviseurs.