Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Dik Geurts houtkachels

De houtkachels van Dik Geurts kenmerken zich door vakmanschap, warmte en een eigen design. Dik Geurts heeft een ruim assortiment houtkachels, inzet- en inbouwhaarden, CV haarden en tuinhaarden. Een speciaal ingerichte hoek met de kachels van Dik Geurts vindt u bij Van Manen haarden en kachels.

Dik Geurts houtkachel


Een Dik Geurts houtkachel past altijd bij uw woning

Als u kiest voor een kachel van Dik Geurts, dan kiest u voor innovatieve technische kwaliteit en vakmanschap door jarenlange ervaring. Met een houtkachel maakt u uw woning extra behaaglijk terwijl u geniet van een weergaloze optische ervaring. Wij helpen u graag met uw keuze voor een hout gestookte designkachel van Dik Geurts die past bij uw wensen, de bouwkundige mogelijkheden in uw huis en uw beschikbare budget! 

Heerlijk genieten van een Dik Geurts houtkachel

Een knapperend vuur heeft een aantrekkelijke en behaaglijke uitstraling. Bovendien kunt u met een hout gestookte kachel veel geld besparen op uw energierekening. Bij Van Manen haarden en kachels kunt u rekenen op een gedegen advies ten aanzien van de meest geschikte houtkachel in uw persoonlijke situatie. Dik Geurts is een topproducent van onder meer haarden en houtkachels van uitstekende kwaliteit. Bekijk de modellen Dik Geurts Instyle Corner High, Dik Geurts Instyle Tiple Low en de Dik Geurts Ivar 8 Store eens!

Dik Geurts houtkachels bij Van Manen haarden en kachels

In onze showroom staan veel modellen van Dik Geurts (brandend) opgesteld. Bezoek onze showroom en vraag een adviseur om informatie. Wij staan u graag te woord en helpen u met de juiste keuze!

Dik Geurts houtkachel