Afbeelding

Dovre

Vuur met karakter, dat is Dovre! De gietijzeren kachels zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een schitterend vlambeeld.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Dovre

De houtkachels van Dovre vinden hun oorsprong in het hoge noorden met haar barre winters. Dovre is een bergplateau ten noorden van Oslo met een zeer guur klimaat. Een degelijke kachel is hier bittere noodzaak om een aangename warmte in de woning te creëren. Naast warmte, vindt Dovre design ook belangrijk. Deze twee eigenschappen worden gecombineerd in de verschillende kachels en haarden. Al meer dan 80 jaar levert Dovre dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten

Airwash glasbeluchtingssysteem

Door de verbranding van hout ontstaat er roet en aanslag op de ruit van een kachel. Wanneer de roetvorming extreme vormen aanneemt, belemmert dit het zicht op het sfeervolle vlammenspel. Dovre heeft het Airwash glasbeluchtingssysteem ontwikkelt om roetvorming tegen te gaan. Met dit systeem stroomt de secundaire verbrandingslucht eerst langs het glas. Hiermee worden rookgassen en condens van de ruit weggehouden. De ruit blijft hierdoor langer schoon en u hoeft deze minder vaak schoon te maken. 

Een greep uit het assortiment van Dovre

Dovre TAI45WD
Bekijk dit product
Prachtige tijdloze houtkachel met zijdeur.
Opgesteld in showroom
Dovre Sense 200
Bekijk dit product
Moderne houtkachel met slank design.
Vergelijkbaar product in de showroom
Dovre Sense 303
Bekijk dit product
Moderne houtkachel met slank design.
Vergelijkbaar product in de showroom
Dovre Vintage 35
Bekijk dit product
Houtkachel met een knipoog naar de retro trend.
Opgesteld in showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM